Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (68)
  • Kép (15)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(68)
    • 5 Csillag(53)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(6)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/01/2022

    Könnyű és stabil, de hiányzik 2 gumitartó (csak 2 jött) a lábak számára, óvatosnak kell lennie, amikor mozgatja, mert a széle éles és a talajt karcolásokkal éri el. A láb

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2022

    A futár kidobta a csomagot, és nem kért aláírást? nem vette észre a sérült csomag állapotát! Azt hiszem, hiányzik néhány darab... csalódott

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 24/12/2021

    Általában jó az építkezés. 180 centi vagyok, 185 kiló, meg tudom csinálni. Mozog egy kicsit, de csak az orgona elején! Az 58 dollár, amit adtam, jó

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 21/01/2022

    Szép hangszer, de találtam egy modellt, ami rozsdával volt összekarcolva és félrepolírozva.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2022

    it arrived very fast. it's easy to assemble. in my case I'm 170cm tall amd weigh around 60kg. I find it useful for my home gym purposes. I would recommend it id you are not very heavy.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/11/2021

    relación calidad precio está muy bien recomiendo sin duda lo único llego la caja rota menos mal que no se cayó ninguna pieza

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2021

    csomag cukornád kis sérült, de minden kívül volt rendben gép úgy tűnik, nagyon erős és erős szerelés könnyű volt...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2022

    Jó kivitel, gyors szállítás, jó ár-érték arány

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2021

    85 kg-os vagyok, stabil, jó minőségű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/09/2021

    Nagyon elégedett ezzel a vásárlással!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$84.99
    • US$64.99
    • US$9.99
    • US$10.35
    • US$13.99
    • US$27.89
    • US$95.85
    • US$230.99
    • US$65.71
    • US$249.99