Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (103)
  • Kép (16)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(103)
    • 5 Csillag(97)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/03/2021

    Τρομερή οθόνη αξίζει με χίλια να την αγοράσετε, απλά να την βρείτε από Ευρωπαϊκές αποθήκες για να αποφύγετε τελωνείο. Δυστυχώς λόγο έλλειψης κάρτες γραφικών στην αγορά δεν κατάφερα να πάρω μια 4k και έτσι συμβιβάζομαι με την 1050 ti

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/10/2021

    Szuper gyors logisztikai szint kevesebb, mint 2 nap van a monitor otthon (Spanyolország Portugália). A doboz jó állapotban van, csak egy kis karcolás. Amint kinyitom és bekapcsolom a monitort, újabb visszajelzést adok. Köszönöm, bumm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/06/2021

    excellent produit colis très propre service livraison parfaite avec emballage et carton niquel a peine monter j'etait au ange ce produit Xiaomi car le coup par rapport au autre question prix mais en usage sont les même une vidéo sur ma chaîne youtube a été faite pour que vous puissiez bien régler l'écran https://youtu.be/e3DQttIxMmE sincèrement merci L'équipe pour la rapidité de votre service vous été les meilleures

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/06/2021

    Excellent value for money. Fast delivery, good material quality, modern design, durable packaging. Picture in picture and 2 hdmi as well as 2 display port connectors are unbeatable.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2021

    great Monitor, worth every penny. beautiful Design and functionallity well thought through. we are very happy. ... and ist was delivered in 3 days.🤗

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2021

    Perfect

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 18/02/2021

    just fantastic 🙂

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2020

    nagyon elégedett a termékkel

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/11/2021

    A csomagolás sérült, de használat után látható

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/10/2020

    Hello. So this is my review: -1. in delivery service via priority mail says 3-4 days. It was 7 days. But im glad its finally here :) nothing is broken and its completely fine. See my screenshots -2. monitor is really great. Colors are great and size too :). I was worry about curvature (its my first time have this), but its really good. -3. But there is a problem with Gsync. Monitor is flickering if it is enabled. But in google ppl says it can be fix with better DP cable. I will find solution (hope so) :) Overall im satisfied and i recommend his monitor, its really nice

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft139 977
    • Ft130 211
    • Ft78 125
    • Ft68 359
    • Ft68 359
    • Ft48 827
    • Ft65 104
    • Ft48 827
    • Ft25 063
    • Ft1 950