Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (36)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(36)
    • 5 Csillag(30)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/09/2017

    En relación calidad precio bastante bien no esta mal la calidad pequeños detalles en las costuras.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/08/2016

    Handy case for cables and adapters. Construction feels good enough that it will not just fall apart when thrown in with other things in my bags. Good selection of sized of slots for different items

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2018

    So Nice

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/02/2020

    belül nagyon zöld.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/06/2021

    Jó az ár, oké

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/07/2017

    Вещь удобная, особенно когда все в нее складываешь сразу))). Ни чего ни где не валяется. Могу советовать, качество исполнения хорошее. Магазин понравился, работают хорошо. Спасибо.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/09/2017

    Material impecável, durável e resistente. Muito útil para guardar pendrives, hds e cabos. Elásticos de boa qualidade e muito bom acabamento geral.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2017

    ottimo rapporto grandezza/capienza, a vedere gli elastici ho solo paura che si sfibrino in fretta, ma per ora reggono bene. Articolo bello da vedere, bello il colore verde, acceso ma non fluo, in generale una fattura buona (non buonissima).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/03/2018

    When I receive it I saw that quality is better than the pictures. I will make a review but first impression is it worth that I bought this.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/08/2019

    Love this case. I put all my phone adapters in and a mini solar charger for my phone for emergency back up.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft24 225
    • Ft2 835
    • Ft3 215
    • Ft6 290
    • Ft7 850
    • Ft4 159
    • Ft11 305
    • Ft3 963
    • Ft7 188
    • Ft8 325
    • Ft7 345
    • Ft19 302
    • Ft16 454
    • Ft14 759
    • Ft10 216
    • Ft7 568
    • Ft4 536
    • Ft6 486