Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (169)
  • Kép (32)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(169)
    • 5 Csillag(160)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/12/2020

    érkezett ma! telepített és tökéletesen működik :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/10/2019

    Perfetto! Grazie BangGood!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/05/2019

    Great Buzzers! I highly recommend these, they aren't expensive and you need them for your micro quad builds. I use them on almost every quad I build

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/10/2019

    It's really small compared to most of buzzers you find on market. Not cheap, but definitely worth it. I'm planning to put it on a tiny whoop quad, where every gram counts 😉

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/10/2019

    un excelente mini buzzer para micros, mini drones.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/07/2019

    J'en suis à mon troisième racer que jequipe avec ce buzzer! Je recommande ! Simple et efficace à monter sur les FC : le +, fil rouge sur la FC 5v Le-, fil noir sur la FC buz Et celui ci fonctionne et vous n'avez plus qu'à paramétrer vos '' biiiip'' sous beta flight ou autre :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/11/2017

    Almost half size compared to standard miniquad buzzer,not tested yet,It comes with two 2cm :) sections of silicon wire maybe 28 Awg. Sadly i received mine with the two legs hardly bended,hope i can re-straighten without breaking them

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/09/2017

    un de plus toujours le même fonctionne parfaitement

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/11/2019

    Arrivato prima della data di consegna. Installato su Tyro79. Funziona egregiamente. Piccolissimo, Consigliato!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/10/2019

    un micro buzzer que funciona muy bien, no debe de faltar en todos los micro, mini whoops, para no perderlos

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft22 600
    • Ft7 203
    • Ft5 294
    • Ft6 221
    • Ft10 921
    • Ft3 024
    • Ft6 427
    • Ft3 780
    • Ft3 024
    • Ft2 644
    • Ft6 748
    • Ft3 400
    • Ft4 583
    • Ft3 630
    • Ft3 928
    • Ft5 893
    • Ft2 644
    • Ft2 644