Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (110)
  • Kép (32)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(110)
    • 5 Csillag(98)
    • 4 Csillag(9)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/12/2020

    llegó casi en un mes! muy bueno para ser Mexico, el empaque llego muy bien. El drone se ve excelente, muy bonito y de muy buena calidad!, aun no lo podre volar, por que aun no tengo baterias ☹️

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/03/2021

    arrivé en 16 jours encore, en excelkente état. bien hate d'essayer, je vous reviens si je ne suis pas satisfait. mais pour l'instant, toute est parfait!! un gros bemole sur le suivi du colis qui est cazi nul, mais pour le reste, A1. merci Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/09/2020

    Looks nice, arrived in good shape. If you are considering using a DJI air unit in yours do yourself a favour and order a wiring harness to let you plug directly into the flight controller. I didn't notice it wasnt included and the OEM air units don't have it in the box either. I could solder it up but I was hoping to make it easier to swap the air unit between quads in the future and the direct plug into the flight controller is nice so I'm waiting for a harness to arrive. It would also be nice if I could have bought the unit without the analog components to save a few dollars. Seems a shame to remove them and throw them in a drawer to never to been seen again...maybe I can find someone local who'd like them.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2021

    Kiváló drón versenyző, nagyon jó minőségű és nagyon szép!!! Mindegyik nagyon jól tette ezt a mozi-hopp: biztosan gyökeret fog kapni ebben a világban!! Köszönjük mindenkinek, és köszönöm a gyors és nagyon jó minőségű szállítást!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/08/2021

    Jó! Leveszem a védelmet, és még jobban repül. Az egyetlen apróság, hogy a motor nagyon dögös egy hatos akkumulátoros légy után. Nem probléma a 4-esekkel

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/03/2021

    Parfait pour des vols cinématiques. Avec la version 6S permet également de voler en 4S pour des vols encore plus doux. Le tout pour un prix très raisonnable.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2021

    repül nagy, de nagyon hangos. de ez az első filmem. Úgy döntöttem, hogy a, mert a szuper minősítés a Spinfast.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2021

    Halló, vettem... Nagyon jó drón első látásra... Meglepő, hogy közvetlenül 2 készlet 4 propeller 5 sápadt és egy egy a 3 sápadt a dobozban... Úgy tűnik, mindenki hallgat a gondokra. Még akkor is, ha a lipo dugó már helyesen telt el a közepén, míg mielőtt volt mögött... Még nem próbáltam, de ajánlom, mert a minőség nagyon szépnek tűnik... Majd meglátjuk, mert sok különböző véleményen van

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/03/2021

    vol très bien je recommande pour le prix 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2020

    Excelente produto vem completo e a qualidade é boa

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft110 658
    • Ft136 030
    • Ft138 591
    • Ft88 577
    • Ft101 231
    • Ft66 115
    • Ft84 660
    • Ft26 779
    • Ft28 843
    • Ft81 346
    • Ft59 954
    • Ft34 043
    • Ft47 450
    • Ft97 356
    • Ft42 178
    • Ft147 630
    • Ft382 338
    • Ft9 940