Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (3337)
  • Kép (569)
  • Videó (24)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(3337)
    • 5 Csillag(2945)
    • 4 Csillag(270)
    • 3 Csillag(63)
    • 2 Csillag(30)
    • 1 Csillag(29)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/09/2017

    Habe lange nach einem neuen Hallenracer geschaut und habe mich für diesen entschieden. Das FPV Bild ist einfach der Hammer und in der Wohnung habe ich keine Probleme mit dem Empfang und Bildstörungen. Das kleine Ding mal super viel Spaß, auch durch die drei einstellbaren Geschwindigkeiten macht der Flitzer super Laune. Habe mir gleich noch einen zweiten nachbestellt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/09/2017

    Un super petit quad de type H36 ou E010 idéal pour débuter en FPV dans la maison. Les pilotes confirmés préféreront un vrai tini whoop type tiny 7 mais s'amuseront bien avec le E013 les + Maniable et precis Stable Camera 1000 tvl géniale Sticks luxueux Son look Les batteries de h36 en 150mah sont utilisables et permettent 4 minutes de vol Son prix incroyable Suffisament puissant FUN !! les - sticks un peu long à mon goût l'antenne n'aime pas les chutes un peu lourd Super produit!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 27/09/2017

    It comes with 1s small battery (200mAh 35c) also battery's compartment is smaller than the one in E011. So if you would like to use a bigger 1s battery it will cover the battery connector preventing you from connecting the battery - very bad design. The motors are 6015 1s brush, soldered to the FC. FPV system is very small and the picture quality is good. 1000TVL M7 Lens, 120 FOV H170. 5.8G 3dBi mini antenna. The FC is not the same as in E011. Unfortunately I was unable to bind it to Multiprotocol TX Module (the cheap one) which is working well with E011. Very good and detailed instructions. My quad came with a broken throttle gimbals and not working USB charger.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/12/2020

    Kérlek, nézd meg, mint, komment és alátét. UTOYSTVMAGZ https://bit.ly/33dA0t0. a Youtube termék vélemények, Hogyan, Unboxing és így tovább.. Nem, nem, nem Az árut korábban kézbesítették, mint vártuk. Jól be volt csomagolva. A tétel jó és működik.Köszönöm Eladó. Köszönöm, Bangjó. Köszönjük a NINJavan futárnak.

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2021

    egy nagyon szép fPV verseny mini drón. Nagyon vicces használni. Köszönöm, hogy a nagy értékesítés után!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2021

    Timely shipping and well packaged. Great starter drone, for those looking into fpv flying. My son and I bought this little fpv quad after I got my first eachine E511 for Christmas. We both love flying these little rc quads and having four boys I'm surprised at how tough and durable the frame and Motors are. The mini quad flys nice but definitely will take some practice for new pilots, I'm still learning myself.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2019

    Praticamente e' un E010 con fpv camera e con un upgrade ai motori un po piu performanti, 17000KV 63000rpm. Contrariato dal fatto che questa FC e' impossibile da bindare con una multiprotocollo tipo la Jumper t8sg, e siccome quella schifezza della trasmittente e' in mode2, ho dovuto prendere a parte una diversa FC che montero' appena mi arriva. ''Eachine Beecore Upgrade V2.0'' Inoltre devo cercare di sbarazzarimi della fc board originale dandola a qualcuno che pilota in mode 2 per farci una nuova build. O forse la lascio al mio gattone

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 13/09/2017

    Bon petit drone très stable,parfait en interieur

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/08/2021

    Ez egy OK kezdő mini drón beltéri és kültéri repüléshez, de csak alacsony szélviszonyok esetén. Azt hittem, hogy megrendeltem a verziót az FPV szemüveggel, de úgy tűnik, hogy nem, ami szívás, de a drón maga nagyon jól repül, és a távátvitel elég messzire megy valami ilyen kis dologhoz, így nincs probléma. De tényleg azt kívánom, bárcsak a megfelelő szemüveget rendeltem volna, mert erre számítottam. Azt hiszem, találnom kell hozzá egy szemüveget. Az ár rendben van.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 16/05/2021

    Kiváló képminőség a VR-ben, nagyon stabil repülés, nagyon szép tárgy. 15 nap alatt érkezett Kínából Görögországba. Tökéletes az alacsony költségű FPVR élményhez!!! A VR kicsi, de jól illeszkedik a fejemre, rövidlátó szemüveget viselek (4,5 fok), amit el kellett távolítanom, de a VR-ben lévő nézet szemüveg nélkül is nagyon tiszta volt!!

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$35.99
    • US$209.99
    • US$29.99
    • US$58.99
    • US$28.99
    • US$75.99
    • US$162.99
    • US$99.99
    • US$42.99
    • US$269.99
    • US$95.99
    • US$29.99
    • US$342.49
    • US$169.99
    • US$99.99
    • US$14.99
    • US$409.00
    • US$6.99