Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (3164)
  • Kép (539)
  • Videó (25)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(3164)
    • 5 Csillag(2796)
    • 4 Csillag(262)
    • 3 Csillag(56)
    • 2 Csillag(27)
    • 1 Csillag(23)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/12/2020

    Kérlek, nézd meg, mint, komment és alátét. UTOYSTVMAGZ https://bit.ly/33dA0t0. a Youtube termék vélemények, Hogyan, Unboxing és így tovább.. Nem, nem, nem Az árut korábban kézbesítették, mint vártuk. Jól be volt csomagolva. A tétel jó és működik.Köszönöm Eladó. Köszönöm, Bangjó. Köszönjük a NINJavan futárnak.

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • 16/05/2021

    Kiváló képminőség a VR-ben, nagyon stabil repülés, nagyon szép tárgy. 15 nap alatt érkezett Kínából Görögországba. Tökéletes az alacsony költségű FPVR élményhez!!! A VR kicsi, de jól illeszkedik a fejemre, rövidlátó szemüveget viselek (4,5 fok), amit el kellett távolítanom, de a VR-ben lévő nézet szemüveg nélkül is nagyon tiszta volt!!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 03/07/2021

    Próbáltam FPV-t repülni, miután sok edzést tartottam a felszálló szimulátoron. És hadd mondjam el, még mindig nem volt jó. Ha nem akartam eltörni az FPV négykopteremet, ki kellett találnom valamit, ami közelebb visz a valósághoz. És ez a kis dolog, az E013 tette. Nem tudom szavakba önteni. Ez csodálatos, könnyű, mozgékony és ami a legfontosabb. Otthon is edzhetsz vele. Sokat segített, hogy készségeket szerezzek a valódi FPV járatokból a valós térben, és különösen, hogy hozzászokjak az FPV szemüvegekhez. Nagyszerű, nagyszerű, nagyszerű.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2021

    Timely shipping and well packaged. Great starter drone, for those looking into fpv flying. My son and I bought this little fpv quad after I got my first eachine E511 for Christmas. We both love flying these little rc quads and having four boys I'm surprised at how tough and durable the frame and Motors are. The mini quad flys nice but definitely will take some practice for new pilots, I'm still learning myself.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/08/2021

    Ez egy OK kezdő mini drón beltéri és kültéri repüléshez, de csak alacsony szélviszonyok esetén. Azt hittem, hogy megrendeltem a verziót az FPV szemüveggel, de úgy tűnik, hogy nem, ami szívás, de a drón maga nagyon jól repül, és a távátvitel elég messzire megy valami ilyen kis dologhoz, így nincs probléma. De tényleg azt kívánom, bárcsak a megfelelő szemüveget rendeltem volna, mert erre számítottam. Azt hiszem, találnom kell hozzá egy szemüveget. Az ár rendben van.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2021

    Es un dron muy bueno el cual a mi pareces es el ideal para emprender en este mundo de FPV, la entrega muy precisa y a buen tiempo y mi paquete en una condiciones excelentes

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2021

    El drone es sencillo, pero bonito, otro que incluya este pack no lo hay buena calidad lo malo es que solo tiene una batería que dura 4 minutos y carga en una hora y veinte minutos

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2021

    Ottimo minidrone fpv. facile da usare. Segnale video chiaro e definito. Possiede anche l'attitude hold che permette un volo ancora più stabile. Ottimo da pilotare indoor. Consigliato.

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2020

    Not sure if this is used. No instructions and canopy of drone is very light in color. Kind of faded. Haven't tested it yet as I need instructions to fly it.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 01/07/2021

    Biztos jó móka ez a kis gép csak már megint van némi probléma. A távirányító hamar lemerül (1 perc) és így nem képes csatlakozni a géphez. valószínű egyedi eset. A gép viszonylag jó képet juttat a VR szemüveghez. Nyilván nem össze hasonlítható DJI FPV madárral.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 780
    • Ft54 263
    • Ft12 105
    • Ft10 172
    • Ft4 622
    • Ft17 445
    • Ft23 430
    • Ft21 272
    • Ft26 513
    • Ft12 817
    • Ft13 172
    • Ft12 460
    • Ft8 013
    • Ft19 940
    • Ft13 255
    • Ft23 630
    • Ft110 690
    • Ft52 413