Vásárlói vélemények

4.83 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (3109)
  • Kép (530)
  • Videó (25)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(3109)
    • 5 Csillag(2745)
    • 4 Csillag(261)
    • 3 Csillag(55)
    • 2 Csillag(26)
    • 1 Csillag(22)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/12/2020

    Kérlek, nézd meg, mint, komment és alátét. UTOYSTVMAGZ https://bit.ly/33dA0t0. a Youtube termék vélemények, Hogyan, Unboxing és így tovább.. Nem, nem, nem Az árut korábban kézbesítették, mint vártuk. Jól be volt csomagolva. A tétel jó és működik.Köszönöm Eladó. Köszönöm, Bangjó. Köszönjük a NINJavan futárnak.

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 03/07/2021

    Próbáltam FPV-t repülni, miután sok edzést tartottam a felszálló szimulátoron. És hadd mondjam el, még mindig nem volt jó. Ha nem akartam eltörni az FPV négykopteremet, ki kellett találnom valamit, ami közelebb visz a valósághoz. És ez a kis dolog, az E013 tette. Nem tudom szavakba önteni. Ez csodálatos, könnyű, mozgékony és ami a legfontosabb. Otthon is edzhetsz vele. Sokat segített, hogy készségeket szerezzek a valódi FPV járatokból a valós térben, és különösen, hogy hozzászokjak az FPV szemüvegekhez. Nagyszerű, nagyszerű, nagyszerű.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2021

    Timely shipping and well packaged. Great starter drone, for those looking into fpv flying. My son and I bought this little fpv quad after I got my first eachine E511 for Christmas. We both love flying these little rc quads and having four boys I'm surprised at how tough and durable the frame and Motors are. The mini quad flys nice but definitely will take some practice for new pilots, I'm still learning myself.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/05/2021

    Kiváló képminőség a VR-ben, nagyon stabil repülés, nagyon szép tárgy. 15 nap alatt érkezett Kínából Görögországba. Tökéletes az alacsony költségű FPVR élményhez!!! A VR kicsi, de jól illeszkedik a fejemre, rövidlátó szemüveget viselek (4,5 fok), amit el kellett távolítanom, de a VR-ben lévő nézet szemüveg nélkül is nagyon tiszta volt!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2021

    Es un dron muy bueno el cual a mi pareces es el ideal para emprender en este mundo de FPV, la entrega muy precisa y a buen tiempo y mi paquete en una condiciones excelentes

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2021

    El drone es sencillo, pero bonito, otro que incluya este pack no lo hay buena calidad lo malo es que solo tiene una batería que dura 4 minutos y carga en una hora y veinte minutos

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2021

    Ottimo minidrone fpv. facile da usare. Segnale video chiaro e definito. Possiede anche l'attitude hold che permette un volo ancora più stabile. Ottimo da pilotare indoor. Consigliato.

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2020

    Not sure if this is used. No instructions and canopy of drone is very light in color. Kind of faded. Haven't tested it yet as I need instructions to fly it.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 01/07/2021

    Biztos jó móka ez a kis gép csak már megint van némi probléma. A távirányító hamar lemerül (1 perc) és így nem képes csatlakozni a géphez. valószínű egyedi eset. A gép viszonylag jó képet juttat a VR szemüveghez. Nyilván nem össze hasonlítható DJI FPV madárral.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/01/2021

    bueno para principiantes de fpv, fácil de volar, es pequeño así que es perfecto para utilizar dentro del hogar, es divertido, la única pega es que quisiera que hubiera opción me meter más baterías al paquete y así porder hacer que la diversión sea por más de 10 min. pd. tengan cuidado al colocar,y desconectar la batería ya que el puerto es frágil.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft8 002
    • Ft5 847
    • Ft12 005
    • Ft13 206
    • Ft12 313
    • Ft16 931
    • Ft9 542
    • Ft24 628
    • Ft12 528
    • Ft29 555
    • Ft33 249
    • Ft11 081
    • Ft18 963
    • Ft10 465
    • Ft22 781
    • Ft56 034
    • Ft138 549
    • Ft31 895