Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (460)
  • Kép (77)
  • Videó (11)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(460)
    • 5 Csillag(434)
    • 4 Csillag(24)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/03/2021

    Megérkezett!! Köszönhetően, amíg jött gyorsan, a vásárlás napján a házam 19 nap fut (vegy 04/03 - 23/03/2021-es számlám, néhány szakadt a dobozban, de a belső integritás, díj nélkül a Brazíliában élők számára, tudják, miről beszélek, ez a rész volt a leggyorsabb az egész folyamat során. a vámszolgálat 17.-én érkezett, és ugyanazon a napon adták ki, így csak öröm, Már gördült néhány járat, a termék jó, miután egy keresést választottam ezt a modellt, amely tökéletesen megfelel nekem, akkumulátor töltött nyaki fájdalom annyira repülési idő egy heli, a tartalom jön a dobozban, Ez szórakoztató hosszú ideig nem kell extra kiadások, mivel van pótalkatrészek és karbantartási kulcsok, készlet 04 akkumulátorok, tapasztalat #10.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    First of can I just say that the delivery times for both helicopters is very quick from China and the packaging was in excellent condition. OK the e129 from eachine is a great looking bird. I ordered this with 3 batteries, and first impressions I am impressed with the feel of the heli its feels more sturdier than the Wltoys V911s which I love. As you expect with most RTF helicopters it comes complete with spare blades, screw driver and Allen key as well as some spare upper connecting rods. The controller is not bad for the price though after a test flight noticed that the controls were twitchy and not fluent however if I was to bind with anouther transmitter it should make flying a little smoother. The flight times are very impressive though I have not timed a flight yet. I have only flown indoors as the weather in Devon is not very pleasant at the moment but eager to test outdoors soon. This is truly a beginners helecopter. ideal for anyone who has not flown RC helicopters before thanks to the altitude hold and the 1 key take off and land, which I am personally not a fan of. though you can manually take of and land which is not bad at all. This bird is very stable in the air and did not require to much trimming after calibration. Pro,s Great flight times stable in the air Nice LED which helps indicating when the battery is low Great colour scheme fantastic build quality for the price and robust if you crash. I crashed twice lol! Price under £50 awsome!!! Con,s for me its the 1 key take off and land feature with I will never use bust thats just my opinion. Transmitter is a bit twitchy and even the throttle has dead bands on throttle up I would recommend using a better transmitter. Conclusion: Bangood have done exceptionally well with fast delivery times and as for the heli it is a great little bird with plenty of potential. Really suited to beginners but for me it is a fun bird for the price.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/09/2020

    Super stable and the new battery system gets a thumbs up from me. It's super tough, I've crashed this at least 30 times now, some real bad ones too and I've damaged nothing and it's still flying as new. The transmitter is pretty good, gimbals feel OK, it takes 4xAA. Two less than the 119 tx. I've not been able to bind it to my taranis yet. I'm getting 15 minutes flying time. The canopy off the 119 is a direct fit if you want to save 2g off the AUW. I've flown it outdoors with a light breeze, it does get pushed about a bit but this things great outdoors, really is quite fast. I'm having a blast with it. Get one bought!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/02/2021

    Encomenda chegou rápido prazo de 7dias cumpridos, excelente preço. Qualidade boa e ótimo modelo para iniciar, bastante resistente aos danos das quedas e relativamente fácil de controlar devido ao manter a altitude automáticamente (altitude hold). Perfeito

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/10/2020

    Több mint 12 éve repülök helikopterekkel, és ez az egyik legjobb 4 csatorna helikopter, amit valaha láttam. Minden haladás nagy, magasságtartás, 6 tengely giro, jól készített erős alkatrészek. Ez messze megelőzi a V911-et.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2021

    Excellent service, great customer service, very good packaging, quick delivery, received to UK in a week. product quality Excellent, very easy fly, very stable, very easy for beginners, hovers at altitude in one place. This helicopter is amazing it's very beautiful, it flies very beautifully, so much fun definitely a must buy. I want to get the E119 model too after seeing this in action. Watch videos on YouTube to see how good it is, eachine E129 is a great flying machine, battery life is extremely exceptional it lasted over 15mins on 1 battery amazing, I brought the 4 battery version meaning I get 1 hours worth of play, very happy with this buy, seller is amazing thank you so much, and thank you for the favour

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/10/2020

    nagyon szép kis helikopter, egy kulcs felszállás, 3 elem, és még egy szép leszálló pad is 👍👍😁 utasítások könnyen olvasható egy bónusz 🤗

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/06/2021

    Ez a helikopter valóban nagy ütést jelent mind az érték, mind a teljesítmény tekintetében. Teljesítmény áttekintés: A két fojtószelep beállítása nagyszerű. A helikopter jól kezeli a könnyű szellőt; a szél nagyon megnehezíti az irányítást; két korlátozó tényező itt egy nagyon könnyű repülőgép és az 'őrült' teljesítmény hiánya - egy belépő szintű helikoptertől elvárva. Tervezés és tartósság: Ez a helikopter tartós, és sok balesetet túlélt a tulajdonom alatt. A csomag tartalmaz egy tartalék hátsó propellert és egy sor pengét - szüksége lesz ezekre a pótalkatrészekre, mivel általában a cserealkatrészek törnek el először; csak arra volt szükség, hogy ezeket a pótalkatrészeket használjam, miután többször letettem a helikoptert. További megjegyzések: A csomagban található adó / vevő kombó rádiós vezérlési tartománya lenyűgöző, és erős kapcsolatot tartott fenn a helikopterrel >40ft a levegőben. Az E129-nek van egy beépített hibabiztosa, amely csökkenti a motor áramellátását, ha nem észlelik a rádiókapcsolatot - ez elég lenyűgöző tulajdonság egy ilyen olcsó RC modell számára. A hibabiztos azt jelenti, hogy a helikopter nem csak elrepül, ha már nem tudod irányítani, hanem valójában csak leesik az égből; ez csökkenti annak lehetőségét, hogy biztonsági kockázatot hozzon létre, ha valami rosszul sül el. A repülési idő körülbelül 10-15 percig tart, mielőtt az akkumulátor csere vagy újratöltés szükséges, és minden bizonnyal érdemes vásárolni 2 vagy több elemet annak érdekében, hogy maximalizálja a repülési időt, mielőtt fel kell töltenie. Csak a benne lévő töltőt használja az akkumulátorokhoz. A helikopter motorjai lemosódnak, és néhány perc futás után forróvá válnak, azonban személyesen nem volt túlmelegedés problémája, még azután sem, hogy két teljes akkumulátorral futtattam a helikoptert anélkül, hogy lehűlne a kettő között. Ha az első RC Helicopteredet vagy növesztő gyűjteményed kiegészítését keresed, nagyon ajánlom az E129-et.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/10/2020

    fast delivery within a week. RC helicopter looks cool. Have not fly yet. Highly recomended for fast delivery and good products.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 09/12/2020

    Nagy gép, a szállítás a Cseh Köztársaságból nagyon gyors volt. A helikopter nagyon jó. Kipróbáltam két elemet a házban. A stabilitás elképesztő, az autonómia hihetetlen, összehasonlítva a nanoszondákkal. Nagyon jó kezdőknek. Vagy amatőrök, akik szeretnek engem, és szeretnek szórakozni alacsony áron.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 804
    • Ft18 888
    • Ft74 666
    • Ft40 173
    • Ft10 792
    • Ft32 727
    • Ft145 460
    • Ft600 897
    • Ft176 631
    • Ft132 992
    • Ft112 211
    • Ft46 772
    • Ft102 166
    • Ft204 683
    • Ft10 732
    • Ft271 873
    • Ft183 558
    • Ft119 942