Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (733)
  • Kép (116)
  • Videó (11)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(733)
    • 5 Csillag(686)
    • 4 Csillag(35)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(8)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/03/2021

    Megérkezett!! Köszönhetően, amíg jött gyorsan, a vásárlás napján a házam 19 nap fut (vegy 04/03 - 23/03/2021-es számlám, néhány szakadt a dobozban, de a belső integritás, díj nélkül a Brazíliában élők számára, tudják, miről beszélek, ez a rész volt a leggyorsabb az egész folyamat során. a vámszolgálat 17.-én érkezett, és ugyanazon a napon adták ki, így csak öröm, Már gördült néhány járat, a termék jó, miután egy keresést választottam ezt a modellt, amely tökéletesen megfelel nekem, akkumulátor töltött nyaki fájdalom annyira repülési idő egy heli, a tartalom jön a dobozban, Ez szórakoztató hosszú ideig nem kell extra kiadások, mivel van pótalkatrészek és karbantartási kulcsok, készlet 04 akkumulátorok, tapasztalat #10.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 15/10/2020

    Több mint 12 éve repülök helikopterekkel, és ez az egyik legjobb 4 csatorna helikopter, amit valaha láttam. Minden haladás nagy, magasságtartás, 6 tengely giro, jól készített erős alkatrészek. Ez messze megelőzi a V911-et.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 26/06/2021

    Ez a helikopter valóban nagy ütést jelent mind az érték, mind a teljesítmény tekintetében. Teljesítmény áttekintés: A két fojtószelep beállítása nagyszerű. A helikopter jól kezeli a könnyű szellőt; a szél nagyon megnehezíti az irányítást; két korlátozó tényező itt egy nagyon könnyű repülőgép és az 'őrült' teljesítmény hiánya - egy belépő szintű helikoptertől elvárva. Tervezés és tartósság: Ez a helikopter tartós, és sok balesetet túlélt a tulajdonom alatt. A csomag tartalmaz egy tartalék hátsó propellert és egy sor pengét - szüksége lesz ezekre a pótalkatrészekre, mivel általában a cserealkatrészek törnek el először; csak arra volt szükség, hogy ezeket a pótalkatrészeket használjam, miután többször letettem a helikoptert. További megjegyzések: A csomagban található adó / vevő kombó rádiós vezérlési tartománya lenyűgöző, és erős kapcsolatot tartott fenn a helikopterrel >40ft a levegőben. Az E129-nek van egy beépített hibabiztosa, amely csökkenti a motor áramellátását, ha nem észlelik a rádiókapcsolatot - ez elég lenyűgöző tulajdonság egy ilyen olcsó RC modell számára. A hibabiztos azt jelenti, hogy a helikopter nem csak elrepül, ha már nem tudod irányítani, hanem valójában csak leesik az égből; ez csökkenti annak lehetőségét, hogy biztonsági kockázatot hozzon létre, ha valami rosszul sül el. A repülési idő körülbelül 10-15 percig tart, mielőtt az akkumulátor csere vagy újratöltés szükséges, és minden bizonnyal érdemes vásárolni 2 vagy több elemet annak érdekében, hogy maximalizálja a repülési időt, mielőtt fel kell töltenie. Csak a benne lévő töltőt használja az akkumulátorokhoz. A helikopter motorjai lemosódnak, és néhány perc futás után forróvá válnak, azonban személyesen nem volt túlmelegedés problémája, még azután sem, hogy két teljes akkumulátorral futtattam a helikoptert anélkül, hogy lehűlne a kettő között. Ha az első RC Helicopteredet vagy növesztő gyűjteményed kiegészítését keresed, nagyon ajánlom az E129-et.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    First of can I just say that the delivery times for both helicopters is very quick from China and the packaging was in excellent condition. OK the e129 from eachine is a great looking bird. I ordered this with 3 batteries, and first impressions I am impressed with the feel of the heli its feels more sturdier than the Wltoys V911s which I love. As you expect with most RTF helicopters it comes complete with spare blades, screw driver and Allen key as well as some spare upper connecting rods. The controller is not bad for the price though after a test flight noticed that the controls were twitchy and not fluent however if I was to bind with anouther transmitter it should make flying a little smoother. The flight times are very impressive though I have not timed a flight yet. I have only flown indoors as the weather in Devon is not very pleasant at the moment but eager to test outdoors soon. This is truly a beginners helecopter. ideal for anyone who has not flown RC helicopters before thanks to the altitude hold and the 1 key take off and land, which I am personally not a fan of. though you can manually take of and land which is not bad at all. This bird is very stable in the air and did not require to much trimming after calibration. Pro,s Great flight times stable in the air Nice LED which helps indicating when the battery is low Great colour scheme fantastic build quality for the price and robust if you crash. I crashed twice lol! Price under £50 awsome!!! Con,s for me its the 1 key take off and land feature with I will never use bust thats just my opinion. Transmitter is a bit twitchy and even the throttle has dead bands on throttle up I would recommend using a better transmitter. Conclusion: Bangood have done exceptionally well with fast delivery times and as for the heli it is a great little bird with plenty of potential. Really suited to beginners but for me it is a fun bird for the price.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/09/2020

    Super stable and the new battery system gets a thumbs up from me. It's super tough, I've crashed this at least 30 times now, some real bad ones too and I've damaged nothing and it's still flying as new. The transmitter is pretty good, gimbals feel OK, it takes 4xAA. Two less than the 119 tx. I've not been able to bind it to my taranis yet. I'm getting 15 minutes flying time. The canopy off the 119 is a direct fit if you want to save 2g off the AUW. I've flown it outdoors with a light breeze, it does get pushed about a bit but this things great outdoors, really is quite fast. I'm having a blast with it. Get one bought!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2022

    Mit is mondhatnék? Egy robbanás! A helikopter egy nem védett műanyag zacskóba csomagolt kartondobozban érkezik, valójában a doboz horpadt és sérült az elülső és a hátsó részén is. Mint termék, nem rossz, a 15 perces repülés valódi, a repülési készségek egy játék, nagyon lassú mozgás és nehéz manőverezni jelenlétében szél. Automatikus fel- és leszállás, nem haladhatja meg a 15 percet, vagy bárhol landol figyelmeztetés nélkül. a ciklus alatt van egy led, amely jelzi az akkumulátor töltését, rögzített teljesen fel van töltve, lassan villog szinte kisülés, gyorsan felvillan, teljesen lemerült. lehetővé teszi, hogy a kezdő és a tapasztaltabb repülni biztonságban érzi magát. ajánljuk nagyon óvatos közel akadályokat, mivel nincs közelség érzékelők. A távirányítót 4 tollelem hajtja. megérkezett a menetrend szerint. Komoly és megbízható eladó.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 26/10/2021

    A termék 3 nap alatt érkezett. A csomagolás sértetlen. Próbáld ki az összes funkciót. Az akkumulátorok már fel vannak töltve 75 százalékra. Csináltam egy beltéri tesztrepülést. Most meg kell köszönnöm, hogy „Bangjó".

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2021

    Még Japánban is, ha az OpenTX rádiót műszakilag alkalmasan használja, gond nélkül repülhet.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 28/11/2020

    Jó helikopter. 14 perc repülés 0 fokon. Nagyon csendes.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2021

    Absolutely awesome little heli, i fly 6 channel helis and brought it to his to teach my 6 year old. So stable for inside. Still has a bit of up and go. If only i had something like this when i initially learnt to fly. Helis have come a long way since i started. Very fast shipping too by Banggood 10/10 impressive service. Please show me where to buy spare batteries please.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$509.00
    • US$336.94
    • US$17.24
    • US$242.99
    • US$642.99
    • US$71.99
    • US$123.99
    • US$71.99
    • US$284.99
    • US$367.99
    • US$642.99
    • US$1,436.35
    • US$205.99
    • US$64.99
    • US$255.99
    • US$190.99
    • US$154.99
    • US$18.99