Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (175)
  • Kép (28)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(175)
    • 5 Csillag(168)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 15/03/2021

    Many thanks Bangood the delivery wasn't to bad this time. though still waiting for them to restock the K110 that I ordered end of January. Any way great little heli looks amazing bit of damage to the box but thats always is gonna happen when posting from china. I will give one word of warning to anyone who wants to buy this product. before you do anything do a thorough check on the heli. this is very important. that includes checking the blade grips and bolts on the blades as mine were very loose also my heli had electrical issues on the ESC one of the connectors was not properly soldered this cause issues on spooling up so I had to resolder the connecter. also check the feathering shaft before you fly. apart from that I got the heli to hover well indoors allowing me to set the transmitter up to my way of flying but waiting to do a maiden flight later this week.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 13/12/2020

    The package arrived very quickly. When i opened the box immediatetly noticed that it was missing one battery. I had ordered the one with the 3 batterires. So i was very disappointed. In further inspection before i go out and fly it i found out that the bearings in the grips were binding and the movement of the head was not smooth. And when i connected the battery for the first time it short circuited itself and it was useless anymore. Immediately i contacted Banggood and they offered a replacement for it . The second package arrived very quickly too. And the helicopter flies like a dream. So i am very pleased with the service from Banggood. Thank you!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/10/2021

    Szép helikopter, de nem jó kezdőknek. Néhány műszaki jellemzők: Vegyünk - lesúly kb Akkumulátor súlya kb. 30g Repülési idő kb. 5 perc A csavar maximális emelőereje kb 178 g Kapacitás kisebb, mint 17 g + Nagyon gyorsan reagál a vezérlésre + Könnyű és kompakt + Könnyen javítható - A műanyag alkatrészek baleset esetén nagyon könnyen elszakadnak (+ ezzel megtakarítják a fém alkatrészeket) - A propeller nagy forgási sebessége (kisebb stabilitás repülés közben) - Egy rossz alvázszerkezet, ami kanyarokban törik meg a kemény landolás során. Nem lehet növelni az erőt a mozgó alkatrészek közelsége miatt Erősen ajánlom, hogy vásárolni további alkatrészek: a hátsó csavar ( + 1 a készletben lévő dolgokon kívül) a nyársgép nagy mennyiségben, valamint a szervo meghajtók karjai. Vannak bizonyos további futóművek: ütközés nélkül is el fognak törni, csak egy kemény landolástól. Először is, a nyársgép alváza és műanyag ugrói törnek el. És ha a szervo kar elszakad, nem lehet helyettesíteni alattomos eszközökkel. Szóval mindenképp vásárolj. A helikopterem, mint kiderült, hibás szervo meghajtóval jött. Mindig bemelegített és késett, és az utolsó járaton csak belépett, és a helikopter nekiment egy fának, és kettétört. Az ilyen sors elkerülése érdekében az első repülés előtt távolítsa el a pengéket, kapcsolja be a helikoptert, kapcsolja ki a motort (a jobb felső kapcsolót is), és játsszon 2-3 percig az összes bottal. Ha a szervo meghajtók nagyon melegek vagy késnek, jobb, ha elrakják a helikoptert, rendelnek egy új szervót, és kicserélik az első járat előtt, különben garantáltan balesetet szenvednek.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/09/2021

    Szép helikopter, de törékeny. Ezenkívül a javításhoz szükséges alkatrészeket nem külön értékesítik, csak nagy készletek részeként. Az első napomon a szervo karok és a csavaros nyársgép tolóereje eltört. Próbáltam magam megjavítani, de nem jött össze. Jó ötlet lenne fémre cserélni őket, vagy pótalkatrészekbe adni őket.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/05/2021

    Tökéletes tranzakció, 5 nap a megrendelés leadása és a csomag tökéletes állapotban történő átvétele között Én boldog vagyok, köszönöm, hogy bumm

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 20/05/2021

    Gyors szállítás, pontos csomagolás, a termék megfelel a leírásnak

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/05/2021

    helikopter jó, kell tartalék felső kapcsolat, mivel az enyém eltört szinte azonnal ütközés után, és meg kell várni 15 napot, mielőtt tudom felvenni a levegőbe újra... Más, mint nagyszerű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/03/2021

    muito brigado chegou em perfeitas condições

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2021

    nem enged be egy videót, nagyon jól repül, és 3D módban a kép lekerült a videóról (egy kicsit túl messze), de láthatod, ahogy a hurkot csinálja

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/12/2020

    Jó állapotban érkezett a vizsgálathoz

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft21 847
    • Ft29 822
    • Ft85 081
    • Ft24 085
    • Ft85 081
    • Ft55 285
    • Ft41 711
    • Ft57 354
    • Ft21 410
    • Ft28 468