Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (83)
  • Kép (14)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(83)
    • 5 Csillag(79)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/03/2021

    Egyértelműen a SAB Lidérc ihlette, és lenyűgözőnek tűnik! Nagyon jól repül, köszönhetően a közvetlen hajtás főmotorjának, amely minimalizálja a rezgéseket és biztosítja a következetes fejsebességet. Ez határozottan sokkal jobb, mint az E160, mert 2 kulcsfontosságú fejlesztések, nincs több farok csóválása, és állítható farok és ciklusos nyereség. Természetesen ez is többe kerül. De sajnos, a szervo fülek eltörtek egy kis ütközéskor. Úgy tűnik, a szervónak jobb lóra van szüksége. Nézd meg a videómat!

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2021

    After getting lots of enjoyment flying my E160 V1, I was excited to get my hands on the E180. I received my E180 one week ago. Shipping was quicker than expected. I now have 21 flights and am very impressed. The heli is smooth, powerful and very locked-in. Everything I was hoping for. I got the BNF version with 4 batteries and bound it to my RadioMaster TX16S. Although it has 6G mode, this is not a heli model for beginners. For intermediate or expert heli pilots.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 14/02/2021

    Ez egy jó repülőgép, anélkül, hogy elveszítené a pályáját Feltöltöm a videót a YouTube Keresés: HeLI FAN Ez egy jó repülő anélkül, hogy elveszítené a pályát. Feltöltöm a videót a Youtube-ra Keresés: HeLI FAN

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 22/08/2021

    Féltem ettől, miután megkaptam az összes TX16S-emet a postán, minden sarkát összetörték a dobozon, a helikopterem jött, és ahogy megjósoltam, egy műanyag zacskóba volt csomagolva, és a doboz valóban összetört az egyik végén megyek g, hogy egy alapos ellenőrzést, amikor én lesz a munka holnap remélhetőleg helikopter sérült miatt a rossz szállítási és vagy kezelési gyakorlat. Kinyitottam a dobozt egy gyors pillantásra, úgy értem, jól néz ki, volt egy laza csavar a műanyag tálcán, a helikopter lombkorona alatt, nem biztos, hogy ebből a helikopterből van-e, vagy talán a gyártás közben esett bele. Én adok 3 csillagos ember voltam nagylelkű, így 4 csillagos a vert fel adó doboz, de most a heli megjelenik doboz minden dang közel 800$ csak ezek a 2 elem én fajta elvárt dolgokat, hogy megjelenjen nem tökéletlenségek

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/08/2021

    Eddig minden a leírtak szerint, szép és szilárd konstrukció. az első ellenőrzés nem mutatott hibát vagy lazítani darabokat, mindent a helyén és feszes.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/05/2021

    Ma biztonságban megérkezett, és nem repültem, de nagyon jól néz ki.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2021

    Lieferung sehr schnell. CZ Lager, 1 Tag nach Versendung. Erster Check positiv sehr gute Qualität. Erster Funktionstest positiv. Kleiner Verarbeitungsfehler ( weißer Punkt) an der Schnauze.Siehe Bild

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/09/2021

    ár - a minőség rendben van. A légy szép.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/08/2021

    tökéletes és összekapcsolható az adó e 160...nagyon elégedett. mellett a küldő volt egy gyors

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2021

    Alles super geklappt Sehr zufrieden immer wieder gerne

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$64.67
    • US$720.71
    • US$147.83
    • US$340.99
    • US$609.99
    • US$1,025.63
    • US$757.67
    • US$133.39
    • US$586.73
    • US$427.34
    • US$374.21
    • US$43.88
    • US$53.12
    • US$36.95
    • US$612.14
    • US$142.99
    • US$125.99
    • US$54.99