Vásárlói vélemények

4.91 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (43)
  • Kép (8)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(43)
    • 5 Csillag(41)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/03/2021

    Egyértelműen a SAB Lidérc ihlette, és lenyűgözőnek tűnik! Nagyon jól repül, köszönhetően a közvetlen hajtás főmotorjának, amely minimalizálja a rezgéseket és biztosítja a következetes fejsebességet. Ez határozottan sokkal jobb, mint az E160, mert 2 kulcsfontosságú fejlesztések, nincs több farok csóválása, és állítható farok és ciklusos nyereség. Természetesen ez is többe kerül. De sajnos, a szervo fülek eltörtek egy kis ütközéskor. Úgy tűnik, a szervónak jobb lóra van szüksége. Nézd meg a videómat!

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2021

    After getting lots of enjoyment flying my E160 V1, I was excited to get my hands on the E180. I received my E180 one week ago. Shipping was quicker than expected. I now have 21 flights and am very impressed. The heli is smooth, powerful and very locked-in. Everything I was hoping for. I got the BNF version with 4 batteries and bound it to my RadioMaster TX16S. Although it has 6G mode, this is not a heli model for beginners. For intermediate or expert heli pilots.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 14/02/2021

    Ez egy jó repülőgép, anélkül, hogy elveszítené a pályáját Feltöltöm a videót a YouTube Keresés: HeLI FAN Ez egy jó repülő anélkül, hogy elveszítené a pályát. Feltöltöm a videót a Youtube-ra Keresés: HeLI FAN

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 13/05/2021

    Ma biztonságban megérkezett, és nem repültem, de nagyon jól néz ki.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2021

    Lieferung sehr schnell. CZ Lager, 1 Tag nach Versendung. Erster Check positiv sehr gute Qualität. Erster Funktionstest positiv. Kleiner Verarbeitungsfehler ( weißer Punkt) an der Schnauze.Siehe Bild

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2021

    Alles super geklappt Sehr zufrieden immer wieder gerne

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 20/03/2021

    good quality

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/05/2021

    Jól megérkeztünk.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/07/2021

    Önmagában a heli nagyon szép és jól feldolgozott. Amit szeretek az eredeti állapotban, de nem így, azok a csatlakozó rudak, amelyeket kicseréltem állítható, Szintén a szervoplasztika, amelyből a ház készült törékeny. A szervo már hibás volt a kicsomagoláskor, mert a rögzítő fülek le voltak törve. Tehát a szervókat is kicserélték egy másik márkára. A készlet 3 elem is csak egy pontos csúszda, így én is itt még két átrendezett. Ha elnézed ezt, akkor boldog lehetsz a kis helikopterrel. Talán meg kéne várnod a Flash üzletet, hogy megmentsd itt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/05/2021

    I love this little helicopter. It is quiet, the tail hold is superb and it is extremely stable. I'm not much of a 3D pilot so I can't comment on that. It appears to be extremely well made. One comment is that the landing skids would use a bit more flex. I know the CF look is all the rage but its rigidity makes it brittle and prone to failure in a hard landing. Those little suckers aren't cheap either.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft25,978
    • Ft202,038
    • Ft174,347
    • Ft430,744
    • Ft100,846
    • Ft28,030
    • Ft193,491
    • Ft52,616
    • Ft111,786
    • Ft131,272
    • Ft19,738
    • Ft148,365
    • Ft149,323
    • Ft248,003
    • Ft12,988
    • Ft90,435
    • Ft61,647
    • Ft15,536