Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (999)
  • Kép (179)
  • Videó (5)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(999)
    • 5 Csillag(888)
    • 4 Csillag(106)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 20/01/2021

    Jó estét van egy nagy probléma a drón kaptam vásárolt egy drón kamerával és vei nélkül kamera, hogy a dobozban beszél, hogy ez a drón jön a kamera, és hogy nem jött, és egy másik probléma, hogy az ellenőrzés nem jött támogatással, hogy helyezze a mobil, mint tény, most szeretnék egy választ Elég sürgős és gyors ezeket a problémákat már ha a drón jött fel ezzel a félrevezető hirdetés nagyon rossz kérjük menjen 1 csillag, amíg ez a probléma megoldódik nem helyes....

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 02/08/2021

    Ők szállított nekem előre, és felajánlott egy %30 kedvezményt, mielőtt elhelyeztem a rendelés.A drón egy félelmetes beltéri repülő játék.A minőség rendkívül nagy anyagok és nagyon élvezetes repülni.A vezérlő jó minőségű és könnyen kezelhető a beépített kamera félelmetes. Azt javaslom, bárki, aki gondolkodik a beszerzési ott tételek egy másik cég komolyan fontolja meg, hogy az első, mivel ők a legjobb, és van egy nagy nyomon követési szolgáltatást.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2021

    this is a great small drone. it might be smaller and lighter than expected but it still performs very well. it took a little longer than I would have cared for but definitely worth the wait. battery life is 8 minutes on the dot and it takes 45 minutes to charge. the altitude hold is very accurate, the auto take off and land also work very well and the drone itself is quite nimble. the wifi transmission from the camera on the drone is a bit catchy but that can be expected. it's signal strength is strong though and it can go through walls in the house if you want to fly by FPV only. the controller has a few buttons the ones on the right side control the trim and the ones on the left side control auto take off/land, headless mode and pictures. overall it's a great drone and would definitely purchase it again if I needed another.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2020

    GOOD AFTERNOON THE PRODUCT I BUY WAS MODEL NO.E61HW AND THE PRODUCT I RECEIVED IS NO.E61 THIS PRODUCT I RECEIVED DOES NOT MEET MY NEED. THE RECEIVED MODEL DOES NOT HAVE ALTITUDE HOLD AND SUPPORT FOR SMARTPHONE. THIS IS MY SECOND EXPERIENCE FOR BANGGOOD AND I AM HAVING PROBLEMS. I BUY ENOUGH BY ALIEXPRESS AND I HAVE NEVER HAD THIS PROBLEM. I HAVE ALREADY ADVANCED THAT THE RETURN BY THE BUYER IS UNAVAILABLE FOR THE HIGH COST CHARGED BY THE POST OF BRAZIL.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2021

    A siklóvédelem eltört, a spirálon keresztül átszakadt, és a vezérlőt festették

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2021

    Sehr schöne kleine Drohne sehr gut für Indoor! Lieferung war OK ca. 2Wochen nach Deutschland. Top Produkt kann ich nur weiter empfehlen!👍👍

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/08/2021

    időben érkezett, és csak amit a boltban mondott, hogy ne feledje az importadókat, nincs többé

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/07/2021

    Mini Drone nagyon jó a kezdők számára, azt javasolják, hogy ne repüljön a szél, és ne nyomja az időben. Nem adóztattak meg.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2021

    Érkezett az idő szabályozás néhány hibát doboz perforáció, de működik nagy termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/01/2021

    A drón vezérlése meghibásodott. A bal oldali parancsnokság nem tér vissza a központi pozícióba, és nem tudom stabilizálni a drón repülését.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft8 504
    • Ft4 538
    • Ft7 690
    • Ft7 868
    • Ft14 831
    • Ft23 005
    • Ft2 222
    • Ft17 859
    • Ft2 222
    • Ft10 293
    • Ft5 144
    • Ft117 767
    • Ft8 171
    • Ft54 188
    • Ft15 134
    • Ft27 244
    • Ft60 545
    • Ft24 474