Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (160)
  • Kép (26)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(160)
    • 5 Csillag(129)
    • 4 Csillag(17)
    • 3 Csillag(8)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(6)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/05/2022

    Rendeltem egy kedvezmény 1057p ment, mint Moszkvából Krasznojarszk 7days, IML szállított a futár postán, jó első pillantásra, De ha néhányszor leesik a kerekek pontosan leesnek, van valami, amit össze kell hasonlítani, nos, látni, mennyit fog tartani a pénzért, és mínusz a meghajtó csak az egyik kerék tengelyen, de nagyon gyorsan halad

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/04/2022

    Egy spanyolországi raktárból rendelve, a megrendelést követő harmadik napon érkezett. Nagyon gyorsan! Köszönöm, hogy adódott!! A gép nagyon boldog, csak szuper!Képes áron vásárolt, 14 euróba kerül, Az akkumulátor kb. 15 percig tart. Az autó sajnálom, csak hátsó kerék meghajtás, jobb lenne négykerék-meghajtással. Mivel nagyon könnyű, a markolat az út nem túl jó, így jobb, hogy lovagolni egy sík felületen, az alapozó találkozik kövek és egyenetlenség, az autó erősen ugrik (előről súlyt kell helyezni, a jobb tapadás érdekében az elülső erősen dob a rajtnál és egyenetlen szakaszokon történő vezetéskor) Ez nagyon gyors, nagyon éles, sajnálom, nincs sebességkapcsoló, a gyerekek szeretnék vezetni simábban. De egyébként szuper! A fiamnak nagyon tetszett. Igen, és a véleményeket is. A gép megéri a pénzét, az ár és a minőség hűvös, nagyon jó üzlet!;)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2022

    Megrendeltem egy „csattanó" reklámban. Kösz, Bummjó. A szállítás érdekes volt. Kínától Európáig. Nem volt látható nyominformáció a csomag elhelyezésének helyszínén. Aztán kaptam egy e-mailt a várható szállítás napján, és a csomagot már behozták. Nem állítottam össze a kocsit, nem teszteltem. Csak addig nyitottam ki a dobozt, ameddig a képeken látható volt. A megbízás örömét a kiskölyökre hagyom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/03/2022

    Introduction We’re never too old for a little play. I don’t know you are with him, but I’ve always been haunted by RC madness somehow. Be it a small car, a boat, or an airplane, I just love it. Exceptionally, I didn't buy this car for myself now, it will be a gift to the family, but once it's here, I've unpacked it and looked at what it knows! A little bit about what you know about the device The car itself has a ratio of 1/14, according to the description it can run at 25-30km / h, unfortunately there was no traffic during the testing 😊 so I can't confirm or deny this, it goes like lime. The remote communicates on a 2-channel 2.4G, we'll also need 4 AAA batteries, it's not included in the package, so get it before the test! Design and first impressions White box, which is infinitely simple, has a logo and a picture of a car on it, the car and accessories are well packed, also fastened with a fastener so that it doesn't move even accidentally, nothing breaks during transport, it's a very big red right for them. The package also includes spare parts, 2 shock absorbers and hood clamps. At first glance, it has such a crappy cheap plastic feel, but it didn’t break hard enough during the tests, even though it got cold heat, even if it was a gift: D Test run We charged it for sure, we only got one usb cable, we have to plug it into any charger at home, it charged nicely from 0 in about 2 hours and we played with it for about 14-16 minutes in a variety of terrain conditions, which means that it had a track built of land, a concrete yard, and a tile. The lights are on, although this is obviously only good for kids, as we don’t compete with it in the evening, which is a problem that can’t be turned off, so they also keep eating the battery. The battery is also held in place by a small screw, but we can easily unscrew it with the included screwdriver. The car’s rear-wheel drive responds very quickly to the remote control, tile catches smoothly in the event of....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/02/2022

    Is a nice car for a kid under 7 years old, runs fast and feels very good, the turn isn't very nice but for the price there's nothing you can complain about, came with 2 batteries, and the control came with batteries as well, son that's a very good point, if you want the battery to last longer unplug the lights.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2022

    megérkezett.in véleményem 1/16 sem teszi nagyon törékeny az első felfüggesztés, de az ár rendben van a design nagyon szép összességében is

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/04/2022

    Norm autó, a kormánykerék nem arányos, a gáz kioldó sem arányos. A jeladó tábla nincs bemetszés. 15 dolcsiért egy arányos előrelépést is csinálhatnál. Az akkumulátor rekesz lehet tenni 18650 könnyen be. Tovább fog tartani. Jó dolog a csempén futni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2021

    Volt egy hosszú késedelem a szállítás e tétel több mint egy hónap. Amikor kiszállították, a dobozt már kinyitották, és csak egy rövid szalaggal zárták vissza (lásd a képet), így nem alkalmas ajándékként. Azonban egyetlen alkatrész sem hiányzott, és az extra akkumulátor is benne volt. A test nagyon könnyű, és egy pisztoly ravasz markolatvezérlőt használ.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 17/08/2021

    This is a great buy for the price. Perfect for the kid's and a bit of fun for me too. It's nice and fast and can take a crash without falling apart. Took a bit longer then expected for postage considering it was from a "local warehouse" Either way I'm happy with how the order ended up and probably will buy another one.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/05/2022

    I bought this for my 2year old son to play with and he absolutely loves it. Good size without being to big or fast. throttle is not proportional so it's full speed or no speed. great for running in the backyard and deals with the grass well. I would recommend it. It took a few extra days then the estimated shipping time but was kept up to date via the app.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$63.90
    • US$19.99
    • US$53.99
    • US$90.99
    • US$52.99
    • US$48.99
    • US$47.00
    • US$132.99
    • US$13.99
    • US$116.89
    • US$197.79
    • US$60.99
    • US$95.99
    • US$92.99
    • US$3.29
    • US$74.99
    • US$105.99
    • US$14.99