Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (39)
  • Kép (16)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(39)
    • 5 Csillag(38)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/12/2021

    Az árért, amit nem tudsz legyőzni!!! Ez egy új márkájú PX9300, szóval az alkatrészek ott vannak!! Azért vettem fel, mert belefáradtam, hogy a fiam barátai tönkretegyék a drága RC-nket, de még mindig azt akartam, hogy legyen mivel játszaniuk/tanulniuk. Ez ment keresztül 3 elég kemény verés ülés, ahol több gyerek küld el minden, amit tudott, és semmi sem tört el!!! Az egyik kép az ,Losi LST-m mellett van, és látszik, hogy egy kicsit kisebb. Ha keres valami olcsó, cserealkatrészek, és lehet kapni egy verést, akkor leszállt a tökéletes RC!!!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 11/06/2021

    The quality is really good , the car seems strong, it's my first RC , so i don;t know how long it will last but it's got metal Dogbones at the wheel which is a plus. The good part is that the remote has speed adjustment otherwise my kid would break it the first day :) didn't test the top speed because i need to charge the batteries first. i have a balance charger which i recommend for lipo-s . they are cheap imitations of imax battery chargers.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/12/2021

    Szállítási probléma, az átvételi iroda nem találta a csomagot a helyreállítási oka a fuvarozó „GLS" kereste a csomagot 4 nap egymás után

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2021

    What an absolute blast! Came with 2 batteries 🥳 Been through about 6 packs now and its held up very well. Battery lasts about half hour. Metal in all the right places which is nice to see for the budget price 😊 Search #THYC Eachine EAT10 in YouTube for a full unboxing and review 😊

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/08/2021

    Remek autó az árért. Teljes hobbi fokozat. Arányos kormányzás és gáz. Kettős sebesség, kormányberendezés és kormánykerék. Kompatibilis a pxtoys alkatrészekkel. A sokkok egy kicsit idegesek. Én frissítettem olaj sokkok 10 €. A fiam annyira boldog vele, hogy meggyőzte már több család, hogy megvásárolja ezt az autót a gyerekek.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/07/2021

    um ótimo brinquedo, que requer muito cuidado quando se tem crianças e idosos em sua casa ou ambiente que está brincando. meu filho de 5 anos adorou e já aprendeu a manusear após 1 mês de treino. Sempre uso com ele em baixa velocidade de 3 ou 4. Dica: não insista brincar em ambiente muito molhado ou chuvoso porque ele não é totalmente preparado para água. Mas suporta piso levemente molhado.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2022

    megérkezett nagyon gyorsan Mexikóba, a csomag megérkezett jól védett ütések nélkül, és az autó nagy, nagyon jó anyag is hozott két akkumulátort

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/02/2021

    Great buy! my kid with 6y got so happy... the car is reallly fast and the batteries long the time enough for him to get bored and want to play with something else. the quality of the product is actually very good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2021

    Nagy RC autó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2021

    Nagy RC autó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$106.25
    • US$25.99
    • US$61.99
    • US$78.53
    • US$55.05
    • US$118.99
    • US$56.99
    • US$95.99
    • US$108.99
    • US$53.99
    • US$9.99
    • US$63.99
    • US$145.34
    • US$15.99
    • US$112.02
    • US$53.99
    • US$139.99
    • US$49.99