Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (47)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(47)
    • 5 Csillag(38)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/04/2022

    Termékek, mint leírt, sajnos az adó reagál némi késedelem, így ha az autó beragadt a fűben jön, anélkül, hogy a támogatás nem fleg, a kövezett úton nem lehet probléma.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2022

    I am delighted with this car! Delivered promptly and at the shortest time predicted (came on 10th day). It is an absolute missile. The speed is astonishing. You need plenty of space to be able to relax at full throttle. Drive along very fast then open the throttle to full: the tyres rip the ground and the car explodes forward. I had no idea RC cars could be this impressive. But of course you don't HAVE to use full throttle. The controller and speed servo are excellent and you can modulate speed really well. Also you can dial the throttle down on the controller which is ideal for learning and for my kids. The car is not perfect. I bought two batteries and one was dead on arrival. Will not charge as voltage was already dangerously low. Also, the steering servo died during the first outing, which was crash free. Maybe I steered it as standstill against an obstacle or something. Now the car steers really well to the left but the servo stutters and slips when I try to steer to the right. I'll order a new metal gear one when they are back in stock. For now the car still drives it's just that turning right isn't great. The car is amazing fun. Despite the two issues I am really pleased with it. I can see lots of fun the future. There certainly is cogging but I couldn't give a monkey's. I want the car for fun and the cogging doesn't affect my fun.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 10/05/2022

    perfect, work good, long endurance

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/05/2022

    Jó kis gyors kocsi. Be kellett igazítanom a kerekeket, és megolajozni a differenciálműket. Nagyon ajánlom. rendkívül szórakoztató vezetni 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2022

    nagyon hűvös gyors

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/12/2021

    Nagyon szép kis autó és gyors kortyolgatás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/02/2022

    Hallo da draußen! Alles gut angekommen! Und das Auto hat eine gute Geschwindigkeit für den Preis! Habe zum ersten mal bei Banggood bestellt! Ich dachte hier muss ich dafür etwas warten! Von wegen! 2 von 5 Bestellungen, kamen nach 3 Tagen bei mir an! Unbeschädigt und ziehmlich schnell! Wenn Banggood das so weiter machen kann, und der Service auch so gut ist ?, dass werde ich erst noch erleben, aber dann dauert es nicht lange bis diese sich auf ähnliche Platzierung von Amazon richten! Und hier sammelt man auch noch Punkte! Vielen Dank an Banggood aus Deutschland

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/04/2022

    az autó megy körülbelül 45mph egy 2s állomány, amely olyan gyors, mint a pokol; ha tesz egy 3s benne ultra gyors; Azt javaslom, egyre szélesebb gumiabroncsok, mert forog olyan gyorsan, végsebesség 3s pörög néha! A fogaskerék miatt csillagot veszek, de ez egy nagyszerű autó; az elektronika agilis, és az ellátás jól össze van rakva! Nagyon ajánlom ezt az autót azok számára, akik szeretnének egy bal of sebesség és off-út képesség!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/03/2022

    Nagyon jó, olcsó RC autó. volt néhány rész kanyarban, de csak egy ütközés után. Lehajolt, aztán visszament, és úgy futott, mint új korában. a kormány éles és éles. A gumik nagyon jól tapadnak. Összességében jobban, mint vártam. Talán néhány műanyag alkatrészt fémdé változtathat.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/03/2022

    Ez a kis izé nagyszerű! Van egy olcsó megoldás a fogaskerékre, szóval ne hagyd, hogy ez eltántorítson ettől a remek kis autótól. Én is szeretem ezt, mint a Senton 3-asokat.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$105.99
    • US$19.99
    • US$28.99
    • US$56.99
    • US$132.99
    • US$151.99
    • US$100.99
    • US$22.99
    • US$192.99