Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (4400)
  • Kép (550)
  • Videó (29)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(4400)
    • 5 Csillag(3923)
    • 4 Csillag(351)
    • 3 Csillag(80)
    • 2 Csillag(20)
    • 1 Csillag(26)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 31/03/2021

    Ez egy jó védőszemüveg, de amikor megrendeltem, azt hittem, hogy jön akkumulátorok, de jött egy akkumulátor helyett, és minden akkumulátor ehhez nekem 8 €, ha vásárolni nagyon gondosan lásd a leírást vásárlás előtt, mert a bangjó lehet 2 linkek ugyanazzal a termékkel, de az egyiknek van akkumulátora, a másiknak nem. így legyen óvatos, ha vásárol, hogy ne költsön többet, mint kellene. A googles maga is jó, és egy jó hatótávolságú is, egy másik dolog, a hab, hogy van az arcodon ez gyenge, és ez szétszakadhat. Szintén nincs beépített DVR, de ez várható ezen az áron...

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 24/02/2021

    insomma, occhiali low cost fov molto piccolo e ricezione scarsa. consiglio a chi vuole iniziare. li ho usati per 2 mesi e non posso lamentarmi troppo se non per come aderiscono male alla faccia. consiglio di cambiare subito le antenne xon qualcosa di degno ah, sappiate che non è true diversity, montate le stesse antenne da tutti e due i lati

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2021

    Jó vétel, bár a pad lehet jobb minőségű, a szemüveg foltos haj, hogy laza. Megpróbáltam őket, és jól néz ki, csak meg kell, hogy ellenőrizze a távolságot ezekkel az antenna, bár lehet alkalmazkodni jobban, és is fel egy DVR adapter megvásárolja egymástól. Ahhoz, hogy elkezdjük, és ne költsünk annyi pénzt, mivel sok dolog van vásárolni, ajánlom őket.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2021

    Nagyon gyorsan megérkezett a termék nyom nélkül érkezett a vizsgált lam lövés funkcionális.... Köszönöm, Bajó csapat. A dobozban található 2 antenna 5.8 G. A 1000 Ma akkumulátor Li-po 7,4v (7,4wh) USB kábel a mikro USB-hez. És egy akkumulátortartó szalagot

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/11/2020

    Kiváló szemüveg, tökéletesen illeszkednek a tanulóközi távolság beállításának és a bal és jobb külön fókusznak köszönhetően!Bár a kép egy kicsit kicsi, valóban kiváló kilátást kínálnak az adott minőségért verhetetlen áron!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/04/2021

    jó beavatási objektív, az ár, amely a felbontás optimális. Azt tanácsolom, hogy vásároljon antenna minden omni és gomba, a tartomány azok jönnek rövid lehet.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/09/2020

    these are decent goggles. the image is very clear and they are decently built. if i was to do it over again I would buy the ev800 box goggles to start with. the fov on these is just too small I think. the only thing I think these are ok for is flying tiny whoops. either buy some decent box goggles or save up for for something nicer. I'm currently using skyzone oled goggles and I love them.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2020

    Jól megy a tiro79s Rtf készlethez. biztosan vásárolni néhány új antenna mind a drón és a szemüveg bár.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/04/2021

    huge step up from the box goggles in the emax rtf kit for me, these are really nice and light. The video signal seems to be worse than on the box goggles for me at the same range, and sometimes they seem to overexpose the picture like crazy, not sure yet why that is. For better video I am going to install the skyzone receiver bay and a real diversity receiver which will keep these still under 150€ with some nice antennas. The fit is great for me and the strap is nice too, the fan is silent and the general build quality is good as well. The battery is in a little bit of a bad position for me but you can also power these with a powerbank through the micro-usb connector which I might do and have the big powerbank in my pocket, makes it even lighter too.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2021

    wygodne, tanie jak na swoje rozmiary i możliwości gogle fpv. zmiana możliwości ipd i odległość soczewek, daja duża ostrość. minusy to brak diversity i dosyć mały ekran. ale po czasie wystarcza spokojn

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft7 868
    • Ft75 683
    • Ft4 892
    • Ft36 326
    • Ft39 354
    • Ft49 998
    • Ft62 062
    • Ft16 951
    • Ft6 291
    • Ft60 246
    • Ft4 505
    • Ft4 235
    • Ft10 445
    • Ft9 079
    • Ft4 841
    • Ft187 398
    • Ft5 807
    • Ft11 435