Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (631)
  • Kép (138)
  • Videó (3)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(631)
    • 5 Csillag(596)
    • 4 Csillag(33)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/12/2020

    Me lo hanno consigliato più persone per la sua qualità/prezzo, e posso confermare con è un prodotto davvero ottimo sia per la sua fattura che per le sue funzionalità... Possibilità di usarlo sia con uno che con due moduli ( inclusi nella confezione).. E possibilità di inserire delle lenti esterne con chi è portatore di occhiali.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2020

    Davvero ottimi visori registrazione buona e durata della batteria ottima.. Consiglio vivamente se per partire non si vuole spendere un patrimonio.. Per il fatto della latenza per adesso non mi accorgo tanto ma premetto che non ho ancora fatto aggiornamento software che farò presto..per altri aggiornamenti devo provarli bene ancora.. Ma consiglio vivamente.. Rapporto qualità prezzo top..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/12/2020

    Delivery is faster than I imagined. I'm not a pro pilot, so maybe I feel less about latency or something. For my IPD setting it is not very comfortable, it is difficult to get proper and comfortable focus. Hopefully I don't regret buying this.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/11/2020

    Szép munka, srácok. gyors szállítás, de azért külön fizettem. Teljesen csomagolt és jól kezelt szállítás közben. - Kétségtelenül remek kiszolgáló fiúk.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/11/2020

    Construcción muy solida, las pantallas se ven genial, muy cómodas y el peso es adecuado, se ajustan a la vista perfectamente, son unas excelentes gafas, muy buen alcance con los módulos que trae de serie.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2021

    top!! Analóg szemüveg nagyszerű! nagyon kényelmes, hipermetróp (2,5) és asztigmatikus, köszönhetően a szánk tudtam, hogy egy finom beállítást, és adjunk hozzá lencsék au intézkedés asztigmatisták!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/10/2020

    Minden osztály!!!!!!!!! Nagyon gyorsan jött az orosz raktárból. Eddig úgy tűnik, minden működik. Kikapcsoltam egy vevőt. A kapcsolat rendben van. Még nem ellenőriztem a fejhallgatót. Az EV 100 után a kijelző minősége és mérete elsöprő. Bár két hiba van, a beállítás a szemüveg le van ütve, és annak érdekében, hogy töltse fel az eszközöket, el kell távolítani a dobozból. A töltőrendszer nélküli boksz rossz. És még az antenna is. Ez jó nekem, és jó nekem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/07/2021

    Van szemüvegem. Olyan tökéletes és nem nehéz a szememnek. Ez kényelmes. Köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2021

    ottimo occhiale. arriva senza batterie e antenne. ottima qualità dell'immagine. un buon compromesso. lo consiglio.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2021

    Looks nice. Will test it later. But sooo long delivery time to Kazakhstan - received it after 2 month, due to New Year holidays maybe.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft122 381
    • Ft9 079
    • Ft54 491
    • Ft8 737
    • Ft29 666
    • Ft16 951
    • Ft3 842
    • Ft8 038
    • Ft112 012
    • Ft36 011
    • Ft84 965
    • Ft128 118
    • Ft3 494
    • Ft13 015
    • Ft3 494
    • Ft6 052
    • Ft187 398
    • Ft2 794