Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (660)
  • Kép (144)
  • Videó (3)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(660)
    • 5 Csillag(623)
    • 4 Csillag(35)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/12/2020

    Me lo hanno consigliato più persone per la sua qualità/prezzo, e posso confermare con è un prodotto davvero ottimo sia per la sua fattura che per le sue funzionalità... Possibilità di usarlo sia con uno che con due moduli ( inclusi nella confezione).. E possibilità di inserire delle lenti esterne con chi è portatore di occhiali.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2020

    Davvero ottimi visori registrazione buona e durata della batteria ottima.. Consiglio vivamente se per partire non si vuole spendere un patrimonio.. Per il fatto della latenza per adesso non mi accorgo tanto ma premetto che non ho ancora fatto aggiornamento software che farò presto..per altri aggiornamenti devo provarli bene ancora.. Ma consiglio vivamente.. Rapporto qualità prezzo top..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/12/2020

    Delivery is faster than I imagined. I'm not a pro pilot, so maybe I feel less about latency or something. For my IPD setting it is not very comfortable, it is difficult to get proper and comfortable focus. Hopefully I don't regret buying this.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2021

    top!! Analóg szemüveg nagyszerű! nagyon kényelmes, hipermetróp (2,5) és asztigmatikus, köszönhetően a szánk tudtam, hogy egy finom beállítást, és adjunk hozzá lencsék au intézkedés asztigmatisták!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/07/2021

    Van szemüvegem. Olyan tökéletes és nem nehéz a szememnek. Ez kényelmes. Köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2021

    ottimo occhiale. arriva senza batterie e antenne. ottima qualità dell'immagine. un buon compromesso. lo consiglio.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2021

    Looks nice. Will test it later. But sooo long delivery time to Kazakhstan - received it after 2 month, due to New Year holidays maybe.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/12/2020

    Szemüveg fpv nagyon jó minőségű, gyors bummod szállítási szolgáltatás kapott 6 naptári napon belül erősen ajánlom

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/12/2020

    Szuper gyors szállítás 2 nap. Jelenleg úgy tűnik, minden rendben. Ez még mindig egy csatatéri teszt. Nagyon jól néz ki. Hiányoznak az antennak. Mindenki betehetne egy kis antenna és egy tapaszt, vagy valamit. Ellenkező esetben fenomenális és gyors szállítás a fentiek szerint

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/12/2020

    Úgy néz ki, nagyon jó minőségű, és tetszik, hogy van egy jó hordtáska remélem, és hamarosan tudom tesztelni a teljesítményét köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft103 992
    • Ft2 992
    • Ft4 600
    • Ft27 993
    • Ft7 517
    • Ft37 759
    • Ft5 635
    • Ft27 993
    • Ft2 601
    • Ft6 013
    • Ft5 205
    • Ft5 153
    • Ft30 242
    • Ft181 974
    • Ft7 159
    • Ft21 157
    • Ft56 969
    • Ft4 509