Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (3953)
  • Kép (532)
  • Videó (20)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(3953)
    • 5 Csillag(3660)
    • 4 Csillag(242)
    • 3 Csillag(37)
    • 2 Csillag(8)
    • 1 Csillag(6)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/04/2021

    Посылка на Украину пришла очень быстро - за 13 дней с момента покупки. Под растаможку не попала. Целостность упаковки хорошая (чуть примята и разорвана была коробка с бесплатным подарком) Внешнее состояние шлема отличное. Комплектация: (коробка, шлем, две антены, зарядка, шнур зарядки, шнур видео, чехол-мешочек, микрофибра, инструкция)

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 01/10/2020

    Az EV800D szemüveg kiváló ár-érték arány. Ez egy egyedülálló 5 hüvelykes képernyő, amely lehetővé teszi a jó kilátást a repülési területen. A parancs gombok kéztávolságon belül vannak. Ez két antenna és 40 csatornák 5.8 μz video jel vétel. A képernyő felbontása 800 x 480 képpont. Az EV800D már belső 1200m-es akkumulátorral és DVR-égővel rendelkezik. A fő negatív pont: a szemüveg egy kicsit nehéz. (de semmi, amit ne tudna megszokni). Erősen ajánlott bárki, aki azt akarja, hogy indul FPV repülés alacsony befektetés berendezések. Minden EV800D szemüveg kiváló költség-haszon arány. Ez egy egyedülálló 5 hüvelykes képernyő, amely lehetővé teszi a jó kilátást a repülési területen. A vezérlőgombok könnyen elérhetőek. Ez két antenna és 40 csatorna 5.8 μz videojel vétel. A képernyő felbontása 800 x 480 képpont. Az EV800D egy belső 1200 mh akkumulátorral és DVR felvevővel eszik. A fő negatív pont: a szemüveg egy kicsit nehéz (de semmi, amihez nem lehet hozzászokni). Erősen ajánlott bárki azt akarja, hogy aki kezdeni az FPV járat alacsony befektetés berendezések.

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 02/05/2021

    A mio avviso, forse i migliori goggles in base al loro costo. Ricevono il segnale in diversity, hanno una batteria integrata, il DVR per registrare video. Le antenne in dotazione funzionano bene, lo schermo è ottimo, così come la "vestibilità" di questi goggles che non risultano pesanti o stancanti. Sono molto contento. In my opinion, perhaps the best goggles based on their cost. They receive the signal in diversity, have a built-in battery, the DVR to record video. The supplied antennas work well, the screen is excellent, as well as the "fit" of these goggles that are not heavy or tiring. I'm really happy.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 24/09/2020

    На вид кажутся длинноватыми, а ещё там странная прорезь для носа, но буквально через 5 минут ничего не замечаешь. Они удобные, экран здоровенный. Отличный шлем! Но я в очках не летал.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 11/05/2021

    Rendeltem egy drónt az első halálomhoz. A csomag volt az első, és ez boldoggá tett. Nagyszerű csomagolás. Minden alkatrész a helyén van. Műanyag, nagyon kellemes tapintású. Kényelmes fejtámasz. Film a monitoron a lencse alatt (meg kell külön a hátsó és az első oldalon, hogy távolítsa el). A kép jó (A videó bemenetet csatlakoztattam). Nincs több mondanivalóm, a drón többi része még nem érkezett meg. Ha nem felejtem el, majd később hozzáteszek néhány megjegyzést. Köszönjük a jó terméket!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/01/2021

    Minden egyes EV800D FPV szemüveg nagyszerű! Minden EV800D FPV szemüveg a szopás! 5" hüvelykes megtekintési terület DVR és Dual antena rendszer mi mást kérhet még? Az ár a legalacsonyabb összehasonlítás a többi. Öt hüvelyk vizuális terület DVR-rel és kettős antennarendszerrel, mi mást kérhetnél még? Az ár a legkevésbé, mint a többi szemüveg ezek a legolcsóbb, de jó minőségű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/09/2020

    These are great beginner goggles! I was so exited to get them, for 90 dollars, these are a bargain. The instructions are super simple and the channel search is great! I am new to fpv and the AIO 3in1 fpv units worked great with this device. The screen is detachable and with the goggle attachment, the screen is magnified for a more immersive feel. You can use one antenna at a time or both for diversity(reccomended for me). Came with a low battery, but there was a 3s battery adapter so I could power it off of any 3s Lipo balance lead. Comes with a patch and clover antenna, perfect for all beginner usage! Has a tripod mount for a ground station! great little unit for the price, would definitely recommend to a fpv newbie like me!😁 Fpv is such a cool experience!!!!!!👍👍👍👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2021

    El producto bueno. no vale si usas gafas graduadas. tiene un peso considerable Gran pantalla de 5 pulgadas viene con batería incorporada. gafas se desmontan y se puede usar como pantalla contiene : -gafas -cargador -cables de corriente -adaptador enchufe europeo -cable conexión a batería externa, creo que para cargar. -cable de conexión de imagen -bolsa -gamuza para limpiar pantalla - 2 antenas

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/01/2021

    The product came very fast and it feels like very good quality, of course this is a budget device so you should not be expecting a super quality product, but it actually did overcome my expectations, the only downside is that I thought they were smaller, they are actually enormous and a bit uncomfortable to wear, but I will get used to it I guess...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2020

    What can I say about this product guys. It's all the excellent. For the price it's by far the best you can buy! I paired it with my Emax Tinyhawk and the image quality was incredible.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft122 381
    • Ft7 263
    • Ft160 151
    • Ft4 859
    • Ft7 263
    • Ft7 690
    • Ft8 543
    • Ft6 291
    • Ft44 055
    • Ft121 094
    • Ft9 088
    • Ft5 125
    • Ft8 777
    • Ft6 990
    • Ft137 415
    • Ft3 494
    • Ft187 398
    • Ft4 841