Vásárlói vélemények

4.88 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1407)
  • Kép (288)
  • Videó (6)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1407)
    • 5 Csillag(1260)
    • 4 Csillag(128)
    • 3 Csillag(16)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/01/2021

    Nagyon szép drón, pontosan 23 nap alatt érkezett, a doboz egy kicsit horpadt, de belül minden ép volt, megérkeztem ezzel a feta-val Mexikóba, nem volt semmilyen extra költség a vám, már feltöltöttem az elemeket és a vezérlést, Egyszer már egyedül repültem be, már csak egy mikro SD-vel kell ellenőriznem, hogy tárolják a videókat, köszönöm szépen.

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2020

    Costumo comprar os produtos da Eachine. Quando vi este, adorei a combinação de qualidades e recursos. Gostei do drone, o meu demonstrou que funciona bem, mas não posso confirmar se todos são assim, a empresa prejudicou muitos usuários vendendo produto com defeito. Então, se a versão "atualizada" vier sem problemas, que ótimo, mas não meto a minha mão no fogo. Com o meu, tudo bem, mas será que os outros estão do mesmo jeito? Só comprem se tiverem certeza.👍

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 21/10/2020

    It's a very good drone, an excellent option for beginners like me. In fact this is my first purchase of drone, and for now it works very well, corresponds to what I expected. I did a only one flight: the radio waves are strong and the FPV is excellent up to 500 meters without interruption, I will made a long range test in the future. Fast delivery, neat package, thanks for the good product.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 14/09/2020

    EX4 Delivered in 8 days from CZ to BE (+++). This is my 2nd drone (after a E520S), Good weight & looks pretty in white, very reactive, small and easily portable in a nice protected suitcase with all accessories. Pay attention that the control is not easy, the Roll is good  but Yaw is very slow ! You MUST have minimum 7 to 12 satellites connected before taking off otherwise you LOOSE the CONTROL of your drone who crash out of control !!! Spin are soft and must be replaced often after a crash. Camera is stable thanks to the gimbal but check the vertical control before taking off or reboot. RTH is not working yet with me... I hope to understand soon.  Occasionally the gimbal control stops. I have to land and reboot to recover the control. The photo is well 12Mpx 4kx3k with average quality. The best picture are taken when the drone is stabilized. Video is smooth thanks to gimbal.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/08/2020

    Vettem ezt a terméket 3 elem. tudnia kell, hogy a 3 elemből 2 újra van kondicionálva, és ezen kívül nem szeretik a hőt (Lehetetlen, hogy a drón repülni forró időben... felrobban a zsákban!) Röviden, nem drága, de szar! Háromszor mentem ki, és most már több lehetséges, hogy egy akkumulátort a drónba.

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 18/05/2021

    Très bon produit ! Conforme à la description et aux attentes. Stable en vol, pas trop rapide dans les mouvements en vol pour une bonne prise de vue. Autonomie des batteries de 20mns si charge sérieuse. Le sac est de bonne facture également. Les matériaux du drone en lui même sont visuellement agréable. Le retour vidéo est de bonne qualité sur le téléphone durant le vol. Bref, très content de mon achat !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/05/2021

    termék vásárolt péntek este és kapott kedd reggel. a termék ép, bár még nem tesztelt, ez magában foglal mindent, ami jelen volt a leírásban. a drón jó minőségűnek tűnik, de teljesebb felülvizsgálatot adunk, miután kipróbáltuk. Jelenleg elégedett vagyok a vásárlással.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 04/11/2020

    hola, lo compre de la bodega de USA y tardo 1 mes de llegar a la costa de Oaxaca, México. Todo bien y sin daños la caja, solo falto el protector de la cámara. apenas voy a cargarlo y probar. Llega por correos de México y tarda en aduanas mas de una semana a que le entreguen a correos. de correos tardo 7 días.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/10/2020

    Teljes rendelés érkezett (Október 15 Hollandiában) 22 nap után (USA). A csomag jó állapotban érkezett. Az első tesztrepülés már megtörtént, és a drón még mindig kielégítő. A videó és a fotók jól néznek ki egy költségvetésű drónhoz képest. A 3 tengelyes irányszög megfelelően működik, és a GPS azt teszi, amit a szabad térben kell tennie. A drón nagyon stabil maradt szeles körülmények között. Eddig nagyon elégedett!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/04/2021

    Классный квадрокоптер. Мой первый. По этому не знаю что описывать. Выполнен качественно и пульт и сам квадрокоптер. Выглядит красиво. Я взял чёрно-белый. Разобрался быстро и с программой и с управлением (ну, не до конца ещё) и поднял его в воздух. Чутка полетал по комнате и посадил его. В принципе не сильно сложно. Нормализуется погода тогда попробую на улице полетать. Вещь классная! Ещё классный рюкзак. Надёжно сохранит квадрик от ударов и встрясок. Там всё на месте. Посылка пришла быстро. Продавца и квадрокоптер рекомендую.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft94 433
    • Ft115 757
    • Ft17 361
    • Ft59 400
    • Ft8 831
    • Ft54 831
    • Ft26 195
    • Ft60 923
    • Ft106 618
    • Ft115 757
    • Ft45 692
    • Ft7 613
    • Ft3 043
    • Ft32 897
    • Ft48 738
    • Ft57 268
    • Ft9 136
    • Ft4 871