Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (30)
  • Kép (9)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(30)
    • 5 Csillag(27)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/07/2021

    érkezik jól csomagolt, és egy drón ára ott van pilóta nagyon jól után biztos, hogy nem számíthat egy nagyon jó videó minőségű, de szint pilóta és repülési idő nagyon jól ajánlom

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/03/2021

    Kiváló kis drón, amely igazán jól repül, és elég stabil néhány meglehetősen viharos szellő. A végsebessége ésszerű, és reagál a vezérlési bemenetekre. A GPS pozicionálása pontos, a visszatérési pont mindig 1 méteren belül van a felszállási ponttól. A kamera megfelelő - nincs önstabilizáló irányszög vagy csillapítás, de használható és elég szép felvételeket kap. A videó is rendben van, de szüksége lesz egy tisztességesen gyors telefon feldolgozásához a videó takarmány, mivel nincs SD kártya a fedélzeti tároláshoz. Összességében azonban, ez teljesen zseniális jó móka!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2021

    Minden remekül működik!! Szuper hűvös drón teljesen alkalmas kezdőknek!! Ár teljesítmény csúcs!! Csak azt tudom ajánlani hatalmas móka!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/02/2021

    I want to thank the entire Banggood team for their performance, my product arrived in perfect condition. thanks again Banggood !!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/06/2021

    very quick delivery and everything looks ok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/05/2021

    Kiváló kezdeni a kényelmet GPS és visszatérő rendszerek. Nagyon elégedett vagyok a fotókkal! Azonban szüksége lesz egy 3 tengelyes modell, ha azt szeretné, hogy a videó. Az Ex4-es, ☺ ️

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2021

    schnelle Lieferung, Test steht noch aus

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2021

    nice

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 16/02/2021

    👍👍👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/12/2020

    A cheap but fun drone , Very responsive , Fly's really well , Decent flight time , Drone is very lite in weight , The plastic is however thin and a bit flimsy , But I quests it's due to trying to keep the weight down , All in all I really like flying this little drone , I've also got a DJI Mavic Air buy tend to take this drone out more when all I want to do is fly and I'm not to concerned with the camera quality , Replacement parts are cheap , It's well worth getting the extra batteries as once you start flying , It's hard to put the controller down .... All in all .... It's a Fun drone and ideal for a first time drone user .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft44 556
    • Ft49 792
    • Ft111 081
    • Ft15 911
    • Ft89 116
    • Ft38 191
    • Ft60 643
    • Ft181 418
    • Ft13 683
    • Ft114 579
    • Ft76 939
    • Ft53 790
    • Ft38 229
    • Ft35 654
    • Ft10 500
    • Ft36 918
    • Ft179 190
    • Ft9 555