Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (307)
  • Kép (47)
  • Videó (5)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(307)
    • 5 Csillag(289)
    • 4 Csillag(10)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/10/2020

    Kedves, Köszönöm, hogy elküldted az F22-est. Ez az RC sík az egyik legjobb repülőgép, hogy van. Nagyon stabil és fejlett módban van, őrült manővereket tudok csinálni. Kezdési módban repülj, mint egy igazi F22-es. Én magas ajánlom ezt RC sík kezdő, közép- és haladó pilóták. Utóirat: Csináltam pár festést.

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 05/02/2021

    Just received this item this morning so can not write a full review however I can say that Bangood have beaten the record for fast delivery I ordered this product 4 days ago and it arrived 10am this morning WOW! now that is fast my last order was 6 days which was quick. the item turned up in great condition which I am impressed with as some items do not fair well in transit. I wish all bangood products could be delivered as fast as this I have one outstanding order which was ordered last week and was estimated to be dispatched today I don't know if it will or not. but all being said I have not tested the item yet I may need to set up the plane first before its maiden flight but I will do a follow up review of the product. but for now thank you Bangood for a quick transaction especially as I only paid £42 for this gorgeous looking bird and can not wait to fly it. I hope my XK K110 arrives soon. though next month I will be hopefully ordering anouther heli and possibly the mini P51 rc plane fingers crossed. thanks again Bangood a big thumbs up from me. p.s to anyone looking for a beginners rc plane get this one!!!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 27/02/2021

    Minden egyes Volantex Mini F22 Raptor egy szórakoztató RC sugárhajtású, Park RC repülőgép. Teljesen kezdő barátságos a beépített stabilizáló rendszerrel. El tudja végezni egy kattintással tekercsek és hurkok aerobatika. A biztonságos repülni az emberek körül, és rengeteg repülési időt kínál egyetlen teljesen feltöltött 3,7v akkumulátor. Olcsó és megfizethető mégis szórakoztató repülni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2021

    Adok ez egy 5 az 5-ből, mert a pénz (van az enyém eladó alatt € 50) ez tényleg jó. Van azonban egy nagy hiba - a szervo lesz szakadt hasa lesz landolás a fű. Ráragasztottam egy ék hab elé, és ez megoldotta a problémát. Talán valami elegánsabbat is csinálhatnál, de most csináltam egy gyors megoldást, és együtt tudok élni vele. Ez egy kötelező bár, ha hasa földet fű. A szervóm két emelet alatt szétszakadt. Én is tettem egy 1c darab az akkumulátor, hogy a CG egy kicsit előre. Nem szuper sima repülni - van a Kalózom és jobban repül (az enyhe sirályszárnyak is jobban védik a szervót), de ez szórakoztató csak szórakozik (extra szórakoztató egy csoport ilyen méretű síkok ..) ps Az akkumulátor retesz is eltört elég könnyen. A repülési idő meglepően jó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/11/2020

    Excellent plane. Easy to fly thanks to 3 adjustable flight modes. Was my first RC airplane model. So also suitable for beginners. Had a few crashes. Had to glue the nose a couple of times. But still flies. Because of the positive experience, I also bought the P-51 and the F4U. All three are just plain fun.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/11/2020

    делаю обзор в первый день получения посылки и полета. модель стабильна и планирут тоже на удивление неплохо, но в первый полет оторвало при падении правый руль высоты пришлось клеить, а при втором полете сломал пропеллер. благо есть второй в запасе, но на всякий случай советую пару штук докупить

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/06/2021

    Ez a második, amit rendeltem. Imádom ezt a gépet! Remekül repül, jól néz ki, és meglepően gyors. Még egyszer köszönöm, bumm!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/05/2021

    Nagyon szórakoztató szórólap, csak tartsa közel, és védje az életjeleket.PS adjunk hozzá 2 kapcsok az orr súlya.! Érezd jól magad!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2020

    this looks like a fast park flyer. It's made of durable foam. These are brushed motors, so let the plane rest for 10 minutes after each flight or you will burn up the motors prematurely.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/07/2021

    Végül megkaptam ezt a király kis szörnyet, miután elment Sydney-be és vissza. Első repülésre vittem, és olyan jó, mint reméltem. Alig várom, hogy megkapjam az összes minit.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft24 421
    • Ft11 571
    • Ft22 284
    • Ft21 368
    • Ft77 926
    • Ft27 169
    • Ft39 491
    • Ft59 684
    • Ft15 158
    • Ft29 550
    • Ft14 368
    • Ft21 368
    • Ft25 340
    • Ft26 226
    • Ft28 573
    • Ft18 315
    • Ft5 187
    • Ft8 576