Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (539)
  • Kép (69)
  • Videó (8)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(539)
    • 5 Csillag(503)
    • 4 Csillag(33)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/02/2021

    A barátom megkapta a T-28-ast, és imádta, szóval vettem az F4U Corsair-t, és imádom! Remek repülők. Az előzetes beállítás azonban egy kicsit túl érzékeny és nehéz irányítani. Jobb balra középen vagy kezdőn. Olyan jól néz ki a levegőben a zömök kerekek nélkül, hogy úgy döntöttem, hogy leveszem őket, beleértve a farokkereket is. Hacsak nem repül beltéri sima padlóval, leszállni és felszállni az úton elég nehéz. Ahelyett, hogy megkockáztassam a kényes rudakat és szarvakat, leszálláskor, megbundáztam az üzemanyagtartályokat. Mindent megvédenek a gép alatt, amikor leszállnak. Én csak a felszálláshoz adom a gépet. A tartályok csak a Walmartból származó halászhajók (a képen hasonlóak, de különböző alakú úszók). Még mindig repül nagy, nincs hatással a teljesítményre!

    Hozzászólások (9)
    Mutasd az eredetit
  • 13/05/2021

    Egy kicsit szkeptikus voltam a parancsnokságon, végül gyorsan elcsábított ez a kis gépezet. Nagyon jól néz ki, nagyon könnyen használható. Repülj, mint egy varázs a giroszkóp, anélkül, hogy egy kis szappan az uszonyok! Az aerobatikus kulcs jól végzi a munkáját, és a számok jól végrehajthatók. A landolás csak formalitás... Egy fának 15 méter magasságban, a legcsekélyebb sérülésem sem volt. A propeller kilökő rendszer valódi használatban van. Szuper jól - született repülő!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2020

    habe schon die p51d Mustang, für das Geld gibt es nix besseres, selbst für fortgeschrittene spaßig zwischendurch, top Flugbild, selbst Bodenstart und Landung auf Teerweg kein Problem , einfach nur Spitze

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/11/2020

    good beginner plane ever, easy to fly!!! HV crash on asphalt 2 times and it broke the nose but with hot glue gun it came back like new, already change the colour now it's looking more scale to me😆 with mods carbon fibre props, Don't forget to buy extra props hub cause it seems fragile

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/05/2021

    látványos sík, gyakorlatilag ugyanaz a működés és kezelése, mint a p-51, a legjobb drónok repültem, amit hordok ezt a hobbit, teszteltem azt a napot, amikor megérkezett a szél több mint 25km / h és válaszolt csodálatosan, teljesen ajánlott

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2021

    1 er expérience au top très bonne sensation. Prise en main facile. Mais après 3 vole mon hélice a cassé et mon avion c'est mi a trembler. Heureusement y a une 2 eme hélice. Après mon 4 eme vol mon avion a commencé a ce fissures. Dans les commentaire je trouvais souvent avion costaud. Mais il s'abime vite même avec beaucoup précotion dommage :(

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/08/2021

    Király kis harcimadár, az első igazi RC gépem. (Csak volt repülés szim és arcade légi harci tapasztalat). Könnyű repülni a giroszkóp assziszttal, fürge a közepes assziszt beállításban, még nem mertem teljesen kézi vezérlést használni. Elég gyors a teljes teljesítményhez képest. A propeller lepattanása a durva leszállásoknál nagyon hasznos, csak kapcsold vissza (ha megtaláltad, hogy :). Hagyom a futómű ki, és indítsa el a dobott azt teljes gázzal, leszállás fűben alacsony sebességgel elég sima. Semmi repülés a kertben, focipálya mérete reálisabb. Erősen ajánlott, sok móka!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/04/2021

    A vezető szélek és az orr alján van egy kis védelem (mint a szalag?), hogy ne sérüljön az idő miatt a leszállás. A kerekek nem forognak túl jól. Elvesztettem egy Musztángot (születésnapi ajándék) az első repülés során, mert az alapértelmezett rádiót használtam, és egy kicsit túl messzire mentem, mert a hiányzó hibabiztos, hogy leállítsam a motort, elvesztettem... Így vettem ezt a Corsair (és a Musztáng nem akart engem :'( ), Kötött azt az én TX16S és ez jól működik. A többi nagyon szép.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/04/2021

    As it's been windy since I received it, I haven't had much of an opportunity to fly it. I put it up three times in good wind and it still flew and performed awesome! The F4U Corsair is my father and my favorite classic warbird. I'm looking forward to posting pictures and video of this and the mini P-51 I intend to purchase to match the larger Volantex P-51 768-1, I own as well. but these things are fast,easy to fly and a blast right out of the box, Totally loved my purchase.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2020

    The F4U arrived in perfect condition. Although I know the basic behavior from the Mini Mustang already, the F4U is a bit more touchy in intermediate mode but can also be flown even more aggressively. And the battery has a bit more capacity than the Mustang. Didn't push it to the limit on it's maiden. Hint: It's worthwile to watch the offer for a while, because banggood-prices are very volatile. I thought, I made a good deal (and I did). But on the day the parcel arrived, the price even went down from that good offer by 5€.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft11 794
    • Ft15 609
    • Ft39 611
    • Ft18 958
    • Ft23 038
    • Ft30 588
    • Ft29 198
    • Ft10 581
    • Ft6 753
    • Ft58 146
    • Ft97 819
    • Ft19 341
    • Ft60 042
    • Ft61 780
    • Ft31 324
    • Ft102 389
    • Ft27 118
    • Ft48 178