Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (231)
  • Kép (37)
  • Videó (5)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(231)
    • 5 Csillag(199)
    • 4 Csillag(30)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/04/2021

    drón és akkumulátorok is, a fejhallgató olcsó, és megéri, amibe kerül, a rádió gyakorlatilag egy játék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/02/2021

    Dron přišel asi za 13 dnů a v pořádku. Nepřišel my bohužel žlutý kabel od nabíječky abych mohl nabíječku používat a nabíjet baterky musím ještě dokoupit. Dron ale lítá dobře a jsem z nákupem spokojený.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/01/2021

    Très bon produit pour les débutants. Après 1 mois d'utilisation et plus de 30 crashs, j'ai cassé juste l'antenne. Attention tout de même au batterie. Prenez en soin car j' en ai déjà une qui ne fonctionne plus. Le câble pour le chargeur n'est pas compris dans le produit

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 11/11/2020

    Október 19-én és november 11-én kaptam meg a parancsot. 491 TL vám. Sok munka volt, mióta bejött a DHL-lel. (felszállási súly, okmányok jele stb.) Még el sem kezdtem, úgy tűnik, kész.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/01/2021

    I would have to say this drone is a little bit more powerful than I intended and I think that all the reviews I went through they have as well I dont fell a deed zone it's super responsive with everything right out the bot I've been flying more and more know with this and I've only been flying for about a month so I would say amazing job I love this drone

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2021

    nagy készlet ajánlom, hogy bárki. 10 nap múlva jött Ankarába. Egy hétig tartott a vámkezelés, a vámot visszatérítik, mivel biztosított

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/10/2020

    My product did not arrive, only the case, please help, help me please :'(

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2021

    Nagyszerű kezdés

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/10/2020

    great drone, needs some tweaking on the pids, but flights great indoor and outdoor. flying indoor on 1s needs some elastic band to hold the battery. did use another transmitter. fast delivery, great price (

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/04/2021

    perfektní hračka na rozlétání a vyblbnutí! doporučuji maximálně! dron přišel za 10 dní cca. cena - kvalita určitě odpovídá.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft33 565
    • Ft43 356
    • Ft33 299
    • Ft53 089
    • Ft46 852
    • Ft69 328
    • Ft375 731
    • Ft29 060
    • Ft49 650
    • Ft41 606
    • Ft51 463
    • Ft41 473
    • Ft51 463
    • Ft56 477
    • Ft98 951
    • Ft45 408
    • Ft384 180
    • Ft5 940