Vásárlói vélemények

4.93 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (67)
  • Kép (16)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(67)
    • 5 Csillag(62)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/03/2021

    Szép kis keret, kamera szerelvény tartotta a Caddx Firefly mini jól. gyors szállítás, ajánlana egy csiszolt pótalkatrészek építése.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/01/2021

    Elég gyorsan jött

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/03/2021

    Nice frame

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/11/2018

    This is a nicely produced frame, clean edges to the carbon fibre. All the hardware for motors and camera come with it. This feels stronger than the QX95 frame, definitely a better design and cheaper. Well done Banggood! I bought 2 frames to transfer my standard QX95 across, very pleased with the result. I decided to have my camera on top, I just think it looks better overall and is a little further back, but the choice is yours.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 11/04/2018

    received this new frame today and happy to have my qx95s flying again after snapping an arm off the old frame

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 24/10/2018

    parabéns pelo seu produto, muito top e diversão garantida mesmo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/07/2018

    Gran chasis. se le ve robusto y muy útil la inclinación de la camara.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/07/2018

    Great to have the QX95S back up and running after I broke an arm in a crash. Great deal. Arrived a week early! Thanks Banggood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/07/2018

    perfecte. Muy resistente. Ideal para poder dar inclinación a la camara y poder volar màs ràpido.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/04/2018

    This Eachine QX95S Micro DIY Frame Kit has a 1.5mm 3K Carbon Fiber frame. Great product and not expensive.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4,748
    • Ft3,391
    • Ft6,784
    • Ft5,427
    • Ft2,157
    • Ft6,784
    • Ft3,051
    • Ft35,631
    • Ft5,088
    • Ft3,082
    • Ft5,859
    • Ft2,774
    • Ft27,147
    • Ft1,848
    • Ft21,717
    • Ft2,774
    • Ft6,784
    • Ft3,391