Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1182)
  • Kép (109)
  • Videó (6)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1182)
    • 5 Csillag(1142)
    • 4 Csillag(33)
    • 3 Csillag(6)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 30/03/2021

    A terméknek 2 portja van, amelyek a kulcsokkal állíthatók be, a nézet és a sebesség nagyon jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2021

    Exactamente lo que pedí, buen producto.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/11/2020

    good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/12/2017

    klein, handlich, robust, funktioniert einwandfrei :-) Benutze ihn zuhause als Empfänger am Plasma-TV, um ohne Brille FPV fliegen zu können (mit MicroCopter). Geht super & macht Laune. Im Haus will man(n) ja nicht immer die FPV-Brille aufsetzen. Beachtet: ein 12V-Universal-Netzteil wird noch benötigt (mind.200mA & diverse Stecker dabei), oder die Versorgung erfolgt mit einem 3S-LIPO.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/05/2016

    il prodotte sembrerebbe fungere bene, non da problemi di visione e o sfarfallio, funziona su 40 canali, molto facili da impostare, ha due prese av out, per splittare su due schermi, l'antenna che si vede nelle mie foto, è stata presa a parte, la sua è sulla Go-Pro..e funge in ogni caso bene. ora non rimane che provarlo all'aperto

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/02/2017

    Хороший приемник. Можно помимо писалки еще и к экрану подключить. Нагревается конечно не плохо, но не критично. Ипользую большинство в квартирах, принимаю и записываю полеты на вупе. Вместо штатной сосиски ставлю клевер.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/01/2017

    dobrý a kvalitný a preverený prijimač FPV signálu je zapojený ako prijímač na smartfón - urobené FPV okuliare signál je stabilný - musel som dokúpiť lepšiu anténu and good quality and proven FPV Signal Receiver It is connected with the receiver of smartphone - made FPV glasses signal is stable - I had to buy a better antenna

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/02/2019

    A good receiver for the money. Small size allows you to place it anywhere. A digital indicator will help you easily adjust the desired frequency. recommend.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/06/2017

    in the picture I have a different antenna I got and it works great. I am able to see my fpv camera around the house. would have been nice to have known what batteries to get for it, as i didn't realize I needed batteries till after it arrived. does not work with usb capture devices, like the one I can plug into my laptop, but I got it working on my tv

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 04/06/2017

    Pretty nice receiver. Small form factor, durable, solid aluminium body. Buttons stick out a little too much which makes it harder to store but it's a minor flaw. Two outputs might be useful for some DVR.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft8 174
    • Ft5 343
    • Ft7 988
    • Ft7 624
    • Ft5 029
    • Ft15 980
    • Ft7 545
    • Ft6 353
    • Ft37 737
    • Ft9 441
    • Ft150 646
    • Ft37 737
    • Ft4 714
    • Ft47 172
    • Ft3 743
    • Ft9 432
    • Ft10 976
    • Ft56 607