Vásárlói vélemények

4.92 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (354)
  • Kép (67)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(354)
    • 5 Csillag(328)
    • 4 Csillag(23)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/07/2021

    Gyorsan megjött a csomag, egy szürke zacskóban. A doboz nem volt lefóliázva, sőt az alja konkrétan koszos volt, talán valamennyire még látszik is a mellékelt fotókon. A kijelzőn lévő fólia sérült, remélem a kijelző nem. Az első próba alapján jól működik a cucc, bár a DVR-t még nem próbáltam. Egy bontatlan terméknek jobban örültem volna, remélem majd a hibátlanul működő termék ellensúlyozza a kezdeti negatív benyomásokat.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/09/2020

    Awesome little FPV DVR. use it so much. really good range, east to use and very satisfying. charge it up, put your card in (32gb for me), tune in and hit record. so small but display is very clear. I use it for my drones, cars,planes and boats. definitely considering getting another one 😁

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • DotVIP4
    PL
    22/06/2021

    Working perfectly, this is second one, firstone was DOA but when i reported this in 3 days banggood send me newone which arrive time was something about week

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/03/2021

    удобно для настройки квадрокоптера, посмотреть телеметрию OSD И даже как видео няня))

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/08/2020

    absolutely couldn't believe how gandy this little screen has become. I use it all the time. during building and setting up of cameras as placing goggles up and down becomes tiresome very quickly. dvr is a very cool feature to have also, playback is supported and the quality is acceptable. stick it on my transmitter when I fly now. has some nice sttings to make quality more of a personal thing.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/11/2020

    Elég könnyűnek tűnik kezelni, a használhatóság körül mondhatok először valamit, ha megérkezik az FPV-autóm, vagy ha kapok egy új Drone-t, igazi FPV-t, nem ezt a wifi cuccot, amit azóta tartok, de attól még jó móka, Hamarosan olvaslak.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/01/2021

    Szuper tökéletes Köszönöm!! Mindig boldog! Szuper csomagolt és szállított 3 napon belül csak szuper!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/07/2021

    Szuper kis monitor meglepően jó felbontással 👍 a szalagok gond nélkül eltávolíthatók és szerelhetők. Jó irányítani valamit az OSD-ben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/07/2021

    visore arrivato in meno di una settimana, funziona tutto. va bene come secondo monitor.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2021

    szépee...nagyon jó kép és jel!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 701
    • Ft5 221
    • Ft9 216
    • Ft6 143
    • Ft9 216
    • Ft6 758
    • Ft43 021
    • Ft9 831
    • Ft28 577
    • Ft29 499
    • Ft29 499
    • Ft4 299
    • Ft119 546
    • Ft5 329
    • Ft5 221
    • Ft5 529
    • Ft9 988
    • Ft29 069