Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (951)
  • Kép (135)
  • Videó (6)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(951)
    • 5 Csillag(891)
    • 4 Csillag(47)
    • 3 Csillag(9)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(4)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/03/2020

    Azt csinálja, amit a dobozon ír. csak győződjön meg arról, hogy az Android telefon nem támogatja UVC / OTG Itt meg lehet nézni Nem támogatja az iPhone-okat, és nincs alkalmazás, hogy működjön. Meg se próbáld Én nem repülnék Ti-vel, de jó a terepen egy barátnak, ha az első ember látja a telefonját, amikor te repülsz. Az enyém megérkezett, nem kézi, de ez nem egy nagy csak google meg :) Azt is használhatja a Windows PC Én használt OBS és megjelent, mint egy webkamera

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2019

    This thing works well on my Samsung note 9. I can even make the video split screen for my VR headset. Pretty cool device. I recommend it for beginner Fpv. The app I use to get it to work on android is "go fpv" by vertile in the app store. Comes with one micro USB to micro USB cable, one micro USB to USB C cable, one 5.8ghz antenna, the module and a tin metal box (slightly larger than an altoids mint tin box).

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2021

    ricevuto nei tempi previsti, arrivato dentro una bella scatolina di metallo, ben imballato. il rapporto qualità prezzo è eccezionale, ben fatto e funzionante al 100%. Pur utilizzandolo con il telefono il delay rimane minimo (circa 100ms) collegandolo con un cavo ad uno schermo si riduce ulteriormente il tempo di visualizzazione. Ve lo consiglio se il vostro budget è molto contenuto ma volete un ricevitore di tutto rispetto.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/06/2020

    A megfelelő időben érkeztem. Megbízható eladó. Termék próbálja ki a funkcionalitását.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/09/2018

    easy to use on windows device with only using the default camera app, the android app doesnt show the osd, giving me difficulty to configure the fpv camera. havent tried the audio, have no camera that support audio.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/07/2022

    arrives verry fast now waiting to My NEW PROYECT

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2022

    snel geleverd en kleiner dan verwacht wat een pluspunt is ,nu alleen nog testen

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/01/2019

    Está versão nova está bem mais sensível, estável, e esquentando menos. Muito bom, recomendo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/09/2018

    Here is my full review with test videos: https://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?3139411-Review-of-Eachine-ROTG01-Pro-UVC-OTG-5-8G-150CH-Full-Channel-FPV-Receiver

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/04/2022

    Gyorsan érkezett, és úgy néz ki, hogy jó állapotban van!Határozottan ajánlom az árat, és nem tud várni, hogy próbálja ki!!Köszönjük, hogy aBangjó!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$89.99
    • US$27.99
    • US$24.24
    • US$115.59
    • US$9.99
    • US$49.99
    • US$32.99
    • US$31.50
    • US$12.50
    • US$9.99
    • US$12.69
    • US$24.04
    • US$7.60
    • US$7.58
    • US$165.00
    • US$559.99
    • US$15.99