Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1968)
  • Kép (365)
  • Videó (29)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1968)
    • 5 Csillag(1854)
    • 4 Csillag(105)
    • 3 Csillag(6)
    • 2 Csillag(3)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 30/10/2020

    This drone is incredible! I do Not recommend it for a beginner or even a indoor drone. It's snappy, fast and responsive more than any others I have in my collection. Seriously a 5 stars drone in my opinion and I assure you you won't be disappointed purchasing this little beast. It is impressive!!! I had a problem binding to frsky D16 on my jumper T-12 but easily was able to bind to D8 and needed practically almost no changes in Betaflight... Its a kick ass drone and hats off to eachine with this little monster!

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 05/08/2021

    Egy héttel korábban érkezett, nagy drón kicsi, de nagyon erős! Vettem a FrSky verziót, és azonnal csatlakozik a távirányítóhoz TX16S D8, használatához D16 meg kell változtatni a beállításokat a Betafly. Ez már előre beállított és készen áll repülni után a kapcsolat acre, stabil, légmód, teknős mód.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/01/2021

    Két hónap használat után őszintén mondhatom, hogy ez egy nagyon jó huppanás. (Két hónap használat után teljesen őszintén mondhatom, hogy nagyon jó) Az első motorkészlet majdnem napi használat után két hónapig tart. Sok találatot és balesetet igényelt, és még mindig működik. Irodalmilag megtanulok vele repülni. Az első motorok két hónapos folyamatos használat után kezdtek leállni. Ez a kis szemetes, amit adtam neki egy ütéssel és sokkokkal, és így tovább. Ez volt az első FPV drónom, amivel repülni tanultam.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/10/2020

    Egy nagy kvadkopter az otthoni és az utcai. A FrsKy készülékbe beépített vevő a vezérlő különböző szoftvereire másképp viselkedik. Az egyiket folyamatosan lekapcsolták, és a négyszög leesett, és visszakerült a régi négyszögbe, amellyel eladták. Sokkal kevesebb szakadás van a D16-on, a telemetria kikapcsolva. D8 az appa nem támogatja, így csak d16. Végül kicseréltem a vevőt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/12/2020

    Oké,.. A frsky verziónak nagyon gyenge a hatótávolsága,.. Vtx és spi vevő,.. megy a nem vevő opciót, és add hozzá a saját, vagy hogy légysky ezelőtt,.. Őszintén szólva lenyűgözött,.. Nem élte túl a felhajtást

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 27/09/2020

    Used Betaflight on my pc to bind it with my Flysky FS-I6X with CLI command "bind_rx_spi" (as instructed in the manual). Works like a charm! I quickly ordered some additional batteries to increase flight times.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 07/10/2020

    Más de lo que esperaba!! Merece la pena tanta espera, me ha llegado en el tiempo estimado pero se me ha hecho eterno. Tenía muchas ganas de volar este dron. Lo he recibido hoy y llevo unos cuantos vuelos en interior con 1s y 2s y la verdad que va de lujo. Es una maravilla de dron, totalmente recomendable. El único pero que le pongo es que al cargar una de las baterías que viene de serie se ha hinchado y no carga, ha durado dos vuelos, pero por lo demás genial. Muy contento!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2021

    gostei muito do produto, de fácil configuração, achei o carregador um pouco frágil, no mais fiquei muito satisfeito, ainda não fiz o teste de voo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/11/2020

    Megkaptam a leírtak szerint, de még nem teszteltem a terméket. Úgy tűnik, nincsenek idegösszeomlások. Szállítás Tocantins - Brazília 16 napon belül után/vámdíjak nélkül.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2020

    easy to setup in betaflight and bind with my betafpv lite 2 controller. camera is good and default pid is already good for flying. have tested flying indoor with 1s. have not tested with 2s yet. flying with 1s, it feels a bit heavy and require more throttle input.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft29 183
    • Ft2 846
    • Ft27 746
    • Ft3 913
    • Ft9 611
    • Ft31 613
    • Ft28 363
    • Ft45 321
    • Ft8 186
    • Ft30 830
    • Ft31 755
    • Ft49 329
    • Ft51 796
    • Ft30 830
    • Ft72 146
    • Ft154 161
    • Ft154 161
    • Ft3 913