Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (275)
  • Kép (36)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(275)
    • 5 Csillag(262)
    • 4 Csillag(10)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 25/08/2021

    Az áru gyorsan jött. Megfelel a leírásnak. Nincs videó késleltetés. A képen látható kapetikai minőség. Nem teljesen, de minden látható és tiszta. A kamra hátulján van fűtés. De nem felerősítve a munkahelyen. Valószínűleg a hűtőt a chipre és a gázra teszem. Általánosságban elégedett. ilyen áron egy kamera fpv, meglehetősen indokolt. Örülök, hogy nem késlekedünk.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/10/2020

    Ótimo produto, confio muito na marca. Vou me divertir muito!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2019

    ho utilizzato questa microcamera per modificare un eachine e010 e Devo dire che il prodotto è perfetto Funziona alla grande si vede bene ed è davvero molto solido tenendo conto che lo utilizza mio figlio che ha 4 anni Psycho

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/08/2018

    생각보다 작은크기여서 매우 만족스럽습니다ㅎㅎ 원하는 크기보다 작아서 쓰기 편해요 수신거리도 실내용으로 딱입니다.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/08/2017

    Great image quality & good range. The whip antenna is better suited for indoor micros & its durability makes it last longer than the clover leaf style. 5 stars.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/08/2019

    Soo Tyne little ..camera ..# good more less weight 💪..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2019

    pretty good cam for the price

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/11/2018

    works perfect, very happy with this product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/10/2018

    ha soddisfatto le mie aspettative, anche se non ci si può aspettare molto da una tx da 14€, la recezione in campo aperto è di circa 150m, la qualità dell'immagine è abbastanza buona

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/09/2017

    Haven't used them, my first camera. I don't have a clue how to fix them on my micro drone. I'm hoping to learn it on this little baby

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 187
    • Ft9 614
    • Ft9 165
    • Ft6 714
    • Ft6 317
    • Ft4 580
    • Ft7 559
    • Ft11 632
    • Ft9 871
    • Ft14 102
    • Ft12 515
    • Ft2 134
    • Ft5 492
    • Ft3 966
    • Ft6 714
    • Ft3 661
    • Ft25 643
    • Ft13 043