Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (322)
  • Kép (64)
  • Videó (3)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(322)
    • 5 Csillag(301)
    • 4 Csillag(16)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/06/2022

    Ez a készlet a legteljesebb csomag, amit a piacon találtam alacsony költségvetéssel, és rengeteg dokumentációval rendelkezik az YT-ről az építéshez és a beállításhoz.Az egyetlen dolog hiányzik, a vevő és az akkumulátor pad. A drón repül igazán jó egy kezdő 4s akkumulátorok, egy lehet frissíteni 6s, ha több tapasztalat. Vannak kisebb dolgok, mint a kamera szerelése, hogy nem jó, de hé mi nem költünk nagy pénzt. A fotó 1 hónap repülés után készült ( 3 x hét), és mint láthatod, különböző kellékek vannak, mert az eredetit összetörtem, és nehéz megtalálni ugyanazt a piacon. Összességében az árért (~ 120), hajrá!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/02/2022

    beautiful drawn fantastic power I love the 6 in size it is much more stable in the sky can hold much more wind and very easy to put together as well under 2 hours and you'll be in the sky and it flies like a dream too

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/09/2021

    Nagyszerű négyes! Szuper könnyű építeni, ha követi a sok útmutató a YouTube-on! A Joshua Bardwell-t használtam, ami „episodes"-re bontható, ami nagyon hasznos. Ez a dolog négyesekkel vagy 6-osokkal fog mozogni. Ajánljuk bármelyik kezdőnek. Nagyon gyors szállítás az Egyesült Királyságban is, további adók nélkül.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/05/2022

    https://youtu.be/ChuBJKYB8vc Great drone, installed TBS Nano RX and TBS Unify Pro32 VTX.....original VTX does not come with a cable for smartaudio, you have to install one yourself. My order was from EU stock so came with a Runcam 2 camera which needs changing, will change to a Caddx Baby ratel 2. There are no instructions online or in the box from Eachine, but I followed Joshua Bardwells 13 stage YouTube instructions and it flies great....this is my first ever build.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/08/2021

    Az első FPV Quad-om. Várom az ELRS modult, hogy végre repülhessek vele. Az eddigi tesztek azt mutatják, hogy a drónok rendeltetésszerűen működnek.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/09/2021

    nagyon jó drón egy új személy számára FPV és egy pro hosszú repülési idők és a hosszú távú TBS nagyon ajánlom

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/05/2022

    Az ára miatt ez egy nagy dolog a 4s akkumulátor repül finom is én még vásárolni nagyobb feszültségű akkumulátorok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/02/2022

    minden a dobozban van, és könnyen telepíthető videók.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/04/2021

    è arrivato con un po' di ritardo.. assemblato e configurato con i vari tutorial su YouTube..prima volo tutto ok,al secondo perso di colpo il segnale video e drone caduto in una canalina di cemento e distrutto,nn so se sia colpa dei miei goggles (eachine ev800d) o della vtx,fatto sta che adesso devo trovare i vari pezzi di ricambio o ricomprarne un altro valutando la spesa..

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 01/10/2020

    O drone Eachine Tyro 119 é um excelente drone. Ele vem em uma caixa com todas as peças necessárias a sua montagem. Escolhi o Tyro119 para ser meu primeiro drone freestyle justamente pela facilidade de montagem, praticamente sem soldas. É fácil de montar (existem diversos vídeos no Youtube explicando sua montagem). Após a montagem (que leva em torno de 2 a 3 horas e poucos pontos de solda), precisa configurar a controladora e ele já está pronto para voar. Voa bem até com baterias de 3S. O voo no modo estabilizado é muito estável. Estou muito satisfeito com o drone e agradecido a Banggood pelo cuidado na embalagem e no envio rápido. Parabéns Banggood!! The Eachine Tyro 119 drone is an excellent drone. It comes in a box with all the parts necessary for its assembly. I chose Tyro119 to be my first freestyle drone precisely because of the ease of assembly, with virtually no welds. It is easy to assemble (there are several videos on Youtube explaining its assembly). After assembly (which takes around 2 to 3 hours and few soldering points), you need to configure the controller and it is ready to fly. It flies well even with 3S batteries. Flight in stabilized mode is very stable. I am very satisfied with the drone and thank Banggood for the care in packaging and fast shipping. Congratulations Banggood !!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$299.99
    • US$105.99
    • US$354.34
    • US$452.19
    • US$171.99
    • US$169.77
    • US$449.99
    • US$293.99
    • US$175.99
    • US$128.43
    • US$271.39
    • US$122.99
    • US$103.99
    • US$501.89
    • US$131.00
    • US$145.99
    • US$549.99
    • US$37.99