Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1777)
  • Kép (394)
  • Videó (15)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1777)
    • 5 Csillag(1620)
    • 4 Csillag(141)
    • 3 Csillag(12)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/02/2021

    It's a bargain but a bit of a headache as Eachine doesn't seem to have a QC department. If you're prepared to learn and dive in deep then this is for you. I love it as I learned so much about the hobby by doing it. The build wouldn't take long - even for a beginner like me - but you're not supplied with the correct amount of standoffs and plug wiring is wrong and parts FC has been changed/upgraded and there's no information on it. I had to direct solder camera to Vtx in the end, and if I remember correctly you need to find and attach a wire to make smart audio work. If you're supplied with an ESC that has a capacitor on bottom side of board , remove it and solder onto top side of board (AndyRC's YouTube build tip which I didn't bother with, then had to go back in and do). There's no way of top mounting battery so if the capacitor is on the bottom side...the battery lead will force it down onto the carbon. I received mine late December and the flight controller had been changed/upgraded without any info. My BF port configuration was all wrong. Through try and error I found that you need to use UART6. The FC can take Ibus or Sbus. I use a Frsky XM± receiver wedged between top plate and boards. Upgrade to Gemfan Flash propellers and upgrade the camera. I use a Foxeer Razr micro camera which fits frame perfectly (and has good picture quality). The weather has been crap here but any chance I've had to fly, its flown really well on both 3s and 4s. Plenty of tuning and finding the sweet spot with batteries still to do. If you like a challenge and want to test your patience and have a decent drone for the money at the end of it, then buy it. It's probably the best £60odd I've spent.

    Hozzászólások (8)
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2021

    Parcel arrived without any external damage. Swift delivery (ordered on December 22nd, 2020, arrived on January 5th 2021). DIY kit does not have enough plastic spacers to mount DB+FC+VTX stack. Will have to contact Customer Service now. Will update this post as soon as I finish kit assembly. Product quality seems good.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 04/06/2021

    A készlet és a minőség általában kiváló! Nagyon masszív, festett azt 100 méter (RXLOSS-DIARM), amikor beállítva a sugár RSSI, esett 500 méterre tőlem, talált egy ernyőt, az őrök az építkezésen látták a biztonsági kamerák, Tehát még mindig, amikor volt egy vedo a pálya kamera látható volt, hogy előléptették YAW és úgy néz ki, és úgy tervezték, nem volt új ЦАРАПИНЫ!!! Rövid gondolat - ki építkezés!!! Ennek eredményeként, míg ez a legjobb én drónok, gyors, repül jó akkumulátorok 3S -7min, 4S - 5min! Irányítható, gyors, de nem fél a széltől. Rátettem egy Caddx Teknős V2-t, és ez egy nagyszerű lövész és versenyrepülőgép! Ajánlott vásárlás! PS: Nem tudom, hogy lehet-e itt hagyni linkeket, megpróbálom, itt egy videó róla: https://youtu.be/J-wTKWNfGiY

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2020

    szép 3 inch versenyző.... jó csomagolt érkezett 12 nap Megosztom a képet a betafly, hogy tudjátok a pontos nevét az új repülési irányító ..

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/07/2021

    Megvásárolt tökéletes forrasztási készségek (az építés egy egyszerű és olcsó kihívás, és felkészülni a drágább épületek). Ezt fogom használni, mint egy napi zúzó, hogy tökéletes repülési képességek. Jól csomagolva, azonnal megérkezett a „Bangjó"-ból.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/05/2021

    Jó tétel, a készlet tesz fit propellerek, de sajnos egy pár, minden működik!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/04/2021

    Amazing drone for just £63, can not complain. only downside is the the camera so was the only thing I have upgraded. the foxeer razer micro is a good upgrade for the stock camera that came with with the drone. Run with 4s battery's not 3s!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/03/2021

    Maga az egység nagyszerű. A csatlakozó, amivel jön, XT30. Nem tudtam, mielőtt elemeket rendeltem. Ez volt az első gyors drónom, ezért vettem egy hüllőfelhő 149-es Cinewop keretet, hogy berakjam. én nagyon ajánlom ezt, ha ez az első versenyző / freestú. Egy kicsit lassabb és nehezebbé teszi a drónt, de még mindig körbe-körbe repked, amíg kényelmessé nem válik. Rengeteg videó van arról, hogyan kell összerakni és beállítani. miután átment 4 elem, Én már lövés rések teljes sebességgel (mondjuk körülbelül 35mph szög módban). Az egyetlen gondom a szállítás. Olvastam más kritikákat, amelyek szerint örökké várniuk kellett, vagy azt mondták, hogy sebesség, de nem kaptak. Kínából rendeltem, hogy spóroljak 5-10 dolcsit. Bárcsak ne tettem volna. Azt mondják, 35 nap az érkezésig, és 35 munkanapra gondolnak. Az egész idő alatt megjelent. A legfurcsább az egészben, hogy rendeltem egy vezérlőt a kínai raktárból egy héttel azután, hogy megrendeltem a tirot. Két héttel a drón előtt bukkant fel. Tanultam a leckét. Én fogok vásárolni még 2 ilyen készletek az biztos. Ezúttal elhozom őket a raktárból.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 26/12/2020

    Gyors vétel (10 nap), szinte kompatibilis csomag (távtartók és csavarhúzók hiánya, semmi komoly). Nagyon jól repül a Pid részvényekben, nagyon jó ár-érték arány. Viszonylag egyszerű szerelés egy jó ezermesternek, ajánlom 👍👌

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/09/2021

    Frissen összeszerelt, ez a kis hiba a legkockázatosabb tesztek, az alsó lemez egy csúcs, mivel védi az akkumulátort, tökéletes elindítani és gyakorolni a legkockázatosabb trükköket anélkül, hogy túl sokat költenek a javításokra, látni, hogy meddig tart!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft46 672
    • Ft38 495
    • Ft41 437
    • Ft73 289
    • Ft73 656
    • Ft46 672
    • Ft82 082
    • Ft157 853
    • Ft82 082
    • Ft157 853
    • Ft39 742
    • Ft32 515
    • Ft46 407
    • Ft82 082
    • Ft26 832
    • Ft53 235
    • Ft395 275
    • Ft5 364