Vásárlói vélemények

4.9 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1735)
  • Kép (384)
  • Videó (15)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1735)
    • 5 Csillag(1583)
    • 4 Csillag(138)
    • 3 Csillag(12)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/02/2021

    It's a bargain but a bit of a headache as Eachine doesn't seem to have a QC department. If you're prepared to learn and dive in deep then this is for you. I love it as I learned so much about the hobby by doing it. The build wouldn't take long - even for a beginner like me - but you're not supplied with the correct amount of standoffs and plug wiring is wrong and parts FC has been changed/upgraded and there's no information on it. I had to direct solder camera to Vtx in the end, and if I remember correctly you need to find and attach a wire to make smart audio work. If you're supplied with an ESC that has a capacitor on bottom side of board , remove it and solder onto top side of board (AndyRC's YouTube build tip which I didn't bother with, then had to go back in and do). There's no way of top mounting battery so if the capacitor is on the bottom side...the battery lead will force it down onto the carbon. I received mine late December and the flight controller had been changed/upgraded without any info. My BF port configuration was all wrong. Through try and error I found that you need to use UART6. The FC can take Ibus or Sbus. I use a Frsky XM± receiver wedged between top plate and boards. Upgrade to Gemfan Flash propellers and upgrade the camera. I use a Foxeer Razr micro camera which fits frame perfectly (and has good picture quality). The weather has been crap here but any chance I've had to fly, its flown really well on both 3s and 4s. Plenty of tuning and finding the sweet spot with batteries still to do. If you like a challenge and want to test your patience and have a decent drone for the money at the end of it, then buy it. It's probably the best £60odd I've spent.

    Hozzászólások (8)
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2021

    Parcel arrived without any external damage. Swift delivery (ordered on December 22nd, 2020, arrived on January 5th 2021). DIY kit does not have enough plastic spacers to mount DB+FC+VTX stack. Will have to contact Customer Service now. Will update this post as soon as I finish kit assembly. Product quality seems good.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 10/10/2020

    Esse já é o terceiro Race que eu monto sou fã pelo baixo custo, peças baratas e fácil de encontrar as peças, a última atualização ficou ótima chegou bem rápido e como sempre a caixa protege bem as peças. Se você quer aprender a montar e configurar este drone eu aconselho fora que ele boa muito bem!

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 15/10/2020

    gyors szállítás és szállítás. doboz egy kicsit horpadt, de nem okoz problémát. Úgy tűnik, minden a dobozban van. Most elkezdem építeni. Alig várom. Soha ne építs egy érc repültet. új élmény lenne. Van RC-s repülőm, de sosem kaptam drónt. Bár a drón nem a megfelelő név, ahogy valaki mondta. Ez egy négyszög, ahogy mondták. De most kezdődik az épület.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 17/08/2020

    Jó állapotban érkezett és jól csomagolt. Motorok úgy érzi, nagyon jó, keret stabil., motivált lesz, hogy építeni ezt később az úton. Én mindig is nagy szállítási szolgáltatás az elmúlt 5 év az összes elektronikus kellékek. Tényleg nagyon szerencsés, vagy a „Bangjó" csak egy megbízható cég, amivel foglalkozni kell. Kösz, hogy így folytatod a jó szolgáltatást és nem ők nem kértek erre úgy értem, minden szót.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2020

    szép 3 inch versenyző.... jó csomagolt érkezett 12 nap Megosztom a képet a betafly, hogy tudjátok a pontos nevét az új repülési irányító ..

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/09/2020

    petite machine sympa a monter pour mon ami mais comme pour le premier il manquait des pièces dans me sachet visserie.. Mais pas de problème il suffit de les réclamer a BG en respectant bien leur procédure ..... idem pour les cables sur la FC (reçue) le beeper se branche sur un connecteur mais pas de cable et comme d habitude le câble vert pour les datas sur VTX absent la aussi réclamer et reçue, le sav a été très bon Vérifier bien le câble coté connecteur VTX les câbles cette fois ci n'étaient pas dans le bonne ordre ....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/09/2020

    Hello, a termék nagyon sikeres és teljes. Köszönöm. De a VTX kártya hibás volt. Ha utánanézek, azt mondják, krónikus betegség. Remélem, hogy Bangjó olvassa el ezt a bejegyzést, és poszt egy újat.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 04/06/2021

    A készlet és a minőség általában kiváló! Nagyon masszív, festett azt 100 méter (RXLOSS-DIARM), amikor beállítva a sugár RSSI, esett 500 méterre tőlem, talált egy ernyőt, az őrök az építkezésen látták a biztonsági kamerák, Tehát még mindig, amikor volt egy vedo a pálya kamera látható volt, hogy előléptették YAW és úgy néz ki, és úgy tervezték, nem volt új ЦАРАПИНЫ!!! Rövid gondolat - ki építkezés!!! Ennek eredményeként, míg ez a legjobb én drónok, gyors, repül jó akkumulátorok 3S -7min, 4S - 5min! Irányítható, gyors, de nem fél a széltől. Rátettem egy Caddx Teknős V2-t, és ez egy nagyszerű lövész és versenyrepülőgép! Ajánlott vásárlás! PS: Nem tudom, hogy lehet-e itt hagyni linkeket, megpróbálom, itt egy videó róla: https://youtu.be/J-wTKWNfGiY

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/07/2021

    Megvásárolt tökéletes forrasztási készségek (az építés egy egyszerű és olcsó kihívás, és felkészülni a drágább épületek). Ezt fogom használni, mint egy napi zúzó, hogy tökéletes repülési képességek. Jól csomagolva, azonnal megérkezett a „Bangjó"-ból.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6,476
    • Ft44,736
    • Ft33,256
    • Ft1,354
    • Ft40,382
    • Ft77,127
    • Ft38,346
    • Ft9,561
    • Ft37,019
    • Ft12,554
    • Ft45,041
    • Ft86,383
    • Ft43,190
    • Ft154,258
    • Ft111,065
    • Ft32,577
    • Ft27,764
    • Ft6,106