Vásárlói vélemények

4.88 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1623)
  • Kép (284)
  • Videó (14)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1623)
    • 5 Csillag(1455)
    • 4 Csillag(143)
    • 3 Csillag(23)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 07/02/2021

    Kezdetben nagyon jó drón. Hiper ideges, de elég stabil ahhoz, hogy elkezdjük. Nagyon könnyű programozni a betafly, így talán szeretné feltörni egy kicsit. Sok oktatóanyag elérhető a Youtube-on. Egy doboz nagyon jó számla, egy kis lakás a rádió-ellenőrzéssel kapcsolatban, amit közepes minőségűnek találok.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 26/09/2020

    well i got a drone with a bad ESC, and wiring was wonky as all get out. Mainly it couldn't fly out of the box due to a few of the mofets were lifted on the ESC, and one was disconnected and is sitting sideways but will not move as if it is flowed in that position. So it wouldn't run, i had tried the software updates on both the flight controller, and ESC, but the ESC wouldn't connect, and that's when i opened her up, and checked the stack to find a common problem with these 4IN1 ESC'S. I was expecting this to possibly be an issue though, and rather then going through the hassle of trying to either have them replace the drone with a new one, or have then send me another ESC, i will just fix it myself, and buy a more efficient 4in1 for this setup, sucks but not the end of the world!!. could of been from the delivery as the box was bairly holding together and had a whole punched through the side. all in all, I just might shy away from certain purchases in the store for electronics. with that being said, the rest of the quad is in great shape, and will fly great, i am just one of the few unlucky customers that got a bunk setup, these things happen, again not the end of the world, especially since i have some experience building them myself. **photos show the crooked mofet, and the other 2-3 mofets that were lifted some off the board (2nd photo- center left side near middle and one from far left corner possibly a 3rd towards the center right side diagonal to the crooked one.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • Lauland
    US
    15/06/2021

    Nagy szerzés a Hobby minden Tartalmazza, hogy repülni meg kell vásárolnia a saját Google és én fut 5S lipo akkumulátor ezen a négyen nincs probléma csak beállítani a Betafly szoftver, és kapcsolja ki a kellékek megáll, amikor kar a négy hagyja a kellékek forog egy üresjárati beállítás a Larsson szkenner LEDS fülön, és válassza ki a színt minden LED fény kaphat egy jó kamera, ha bármilyen aggálya van a fényképezőgép

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/05/2021

    3 szó, imádom. Ez hihetetlen. Ez volt az első FPV drónom, és imádom. Kezdőként elég ideges voltam, hogy egy 400 dolláros drónnal repüljek át egy kis parkon, de néhány járat után nagyon kényelmes volt. Ezt az EV009 szemüveg mellett vettem, és bár a videó minősége határozottan nem volt a legjobb, de jó volt az ár. Határozottan ajánlom ezt abszolút bárkinek. Lenne néhány kérdésem, ami segíthetne: Igen, a drón mindennel rendelkezik, ami kell, kivéve a szemüveget. az állomány betafly beállítások rendben vannak, azt javaslom, bár bütykölni. 100%-ban megéri az árát.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/07/2021

    Csak 10 percig repültem, aztán az ESE leállt! Extra pénzt fizettem az S modellért. Mivel a 4in 1 ESE épült a test 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️ gondoltam, hogy ez egy előny .. De légy óvatos, mielőtt megveszed. Szintén a memóriakártya nem működik, hogy nem menti a videót

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 13/05/2021

    nagyon jó drón vagyok kezdő, és könnyű volt használni annak ellenére, hogy volt egy probléma az esc 4 az 1 (ez égetni), de banno elküldte nekem ingyen

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/09/2020

    i did get the drone. came from China and arrived in the us in 3 weeks. the drone works great, but the charger was crap. i went to plug in the battery, and it sparked and broke. so, i recommend the drone, but dont recommend the charger. buy a new charger.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/08/2020

    nagyon lenyűgözte ezt a drón szállítás volt gyors és ügyfélszolgálat volt nagyon jó, a termék maga nagyon jó minőségű és nagyon erős nagyon elégedett a vásárlás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/09/2020

    Me llegó el dron bien embalado y en perfectas condiciones, ahora solo falta probarlo y averiguar que no traiga ningún problema. muy contento con este producto ya que tiene muy buenas reseñas en comparación precio calidad, un dron tanto para principiantes como para gente avanzada.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 25/09/2020

    prodotto molto divertente non e un giocattolo per bambini, volevo provare questo mondo del fpv e devo dire che molto piu divertente dei classici droni da ripresa, sfortunatamente la batteria in dotazione aveva problemi e nn si caricava piu e nn riconosceva una cella, acquistata 2nuove e passata la paura

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft36 248
    • Ft75 271
    • Ft9 045
    • Ft67 351
    • Ft29 242
    • Ft79 201
    • Ft17 666
    • Ft37 771
    • Ft36 553
    • Ft41 427
    • Ft74 513
    • Ft121 240
    • Ft28 328
    • Ft118 803
    • Ft42 645
    • Ft152 313
    • Ft41 122
    • Ft14 010