Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (50)
  • Kép (14)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(50)
    • 5 Csillag(47)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 31/12/2021

    A parancs nagyon gyorsan jött. Csomag az ajtóhoz az IML. Teljes készlet. Az első kijárat meghalt video adó - csak megállt ( kamera fogak nano, de nem csillagfény változat - kellett cserélni. Az egyik motor észrevehetően zajos csapágyakat készít. Bár a szervo digitális, de az egyik szervo a szárnyak meghalt - elkezdett görgetni. A fenti hangok természetesen szomorú, de több mint kompenzálja magát a gép. Nagyszerű pilóta. Nagyon jó. Elbír egy csomó elemet, kamerát és még mindig nagyszerűen repül! Nincs semmi probléma a kilövéssel! Legfeljebb 9 hüvelyk propellerek szállíthatók. A szárnycsatlakozó nagyon megbízható és egyszerű. Nincs szükség kapcsolatra. A berendezés telepítése is kényelmes. Nagyon boldog vagyok ezzel a géppel - ajánlom, mint egy hosszú repülő kamera teherautó!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 25/10/2021

    FPV verzió, minden rendben. Egy héten belül jött egy szállítmány Oroszországból. Összegyűjtött, telepített matek f405-szárnyú, minden szuperrepülés. - Örülök neki. Külön megjegyzem a jó FPV adó a készlet és az FPV-kamerát.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2021

    Már van egy ilyenem. Úgy döntöttem, veszek egy másikat, szuper áron. Ha valaki nem tudja, hogyan kell forrasztani, tanulj, miközben gyűjtesz. Nagyon jól megrakott - 2 LiPo 4S ütőt tettem 5200-ra, még 2 gouprohi-t dobhatsz. (a farokban, ha fel, akkor kevésbé stabil lesz, ha nincs betöltve) és repül elég gyorsan a teherautó, tegye a fékszárnyak - segít leszállni. Bral FPV készlet olcsóbb áron, mint a KIT a helyi szállítás. Nagyon elégedett ezzel a modellel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/11/2021

    This was the BEST deal offered at the time of purchase, among the various platforms that I shop at! My big big big THANKS to Banggood for offering this! Why I bought this? 3 camera mounting positions excluding the optional underbelly camera bay, proper dual rudders, large strong 1 piece body, and options for flaps. I wanted something that requires minimal home-made improvisions, has "standard" plane parts, is not too small and not too big, can fly far and fly high, and not look like a spy plane or some kind of UFO. Because I got the PNP version, the underside of the wings are a bit bruised from the protruding hinges. (See pictures) This was the result of how the parts are packed, and on mine, the heavily loaded body end up resting and pressing the wing parts together even more. However, I doubt the Kit version will have this problem because you will probably will have to install these hinges yourself, and there also won't have the heavy motors to further weigh the body. I haven't flown this yet, so I cannot comment on its flight performance. But after seeing many crashes of this plane on YouTube, I definitely won't be doing any stunts flying this. Overall, highly recommended! Thanks again Banggood!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Hellcat
    RU
    12/11/2021

    Általában azt vártam, hogy részben összeszerelt készülék csavarja a szárnyak, és az égbe, de nem, egy hetet kellett tölteni összeszerelés) ki a hátrányok, hiánya bármilyen szerelési utasítás!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/04/2022

    Sehr tolles RC Flugzeug! Fliegt sehr stabil, hab die FPV Version um ~120€ gekauft. bin sehr zufrieden, kann ich weiterempfehlen!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/02/2022

    came well packed but tail section on fuse was broken. easily fixed. all the parts seem to be there and in ok condition. have to build and fly yet

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/08/2021

    Gyorsan jött a villám, és tökéletes állapotban vagyok, még egy jel sem a dobozban.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/04/2022

    A valaha volt legjobb bálna

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2022

    very good. well built

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$275.99
    • US$82.99
    • US$188.99
    • US$209.99
    • US$85.89
    • US$91.99
    • US$80.49
    • US$241.49
    • US$118.99
    • US$251.99
    • US$308.19
    • US$69.99
    • US$41.99
    • US$61.99
    • US$74.99
    • US$99.99
    • US$42.99