Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (165)
  • Kép (33)
  • Videó (3)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(165)
    • 5 Csillag(149)
    • 4 Csillag(14)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/03/2021

    Its good fun and goes under nearly everything in the house My cat loves it like all the other reviews However my motor stopped working I had some drone motors spare Now its twice as fast making me think the original had something wrong with it It is a bit of a puzzle to get it back together after motor change now it will easy if it happens again as I learnt how it goes back together I have already bought one for a gift before this one and they liked it so I bought my self one

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/12/2020

    Maga a játék nagyon jó, de az ügyfélszolgálat nem jó Panaszt tettem a minőségi kérdéssel kapcsolatban, és hetek óta nem hallottam semmit a szállítótól vagy a Bengajótól Ez az utolsó üzenet, amit 3 hete kaptam meg Kedves vásárló Köszönjük visszajelzését a rendeléssel kapcsolatban XXXXXXXX Ezt a képet elküldjük a szállítónak ellenőrzésre, majd válaszra. Ha bármilyen más kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön. Legyen szép napja. Üdvözlettel, Ariel Ügyfélszolgálat

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/03/2021

    Hihetetlenül vicces kis FPV Képes RC Car! Nem ajánlom, hogy megvásárolja ezt a csomagot a kísérő szemüveg nélkül, mivel az autó önmaga elég alacsony minőségű - a pénzt, amit itt fizettek, a Google-re és a fedélzeti kamerára költötték. Az autó teljesen arányos (kormányzás, fojtás és hátramenet), de hiányzik a javítható design, ha alkatrészek törés. Elég alultáplált (a padlón keresztül felakad a kábelekre), de amikor a Google-t viseli, azt az illúziót kelti, hogy nagyon gyors, ami teljesen rendben van, figyelembe véve az árat. Ez nagyon alacsony profilú, így valószínű, hogy képes lesz vezetni az ágy, kanapék és minden polcok, hogy van beltéri. Ez tényleg ad egy 'testen kívüli' élményt. Ha egy tapasztalt FPV RC illesztőprogram / pilóta, akkor valószínűleg megtalálja ezt a csomagot csalódást keltő, de az újoncok, mint én, ez a dolog őrült móka! A szemüveg elég erős, bár a hab körül az arc penész csak tapadt kétoldalas szalag - ezért vigyázz, hogy ne húzza vagy húzza meg. Van egy mellékelt 18650 akkumulátor a szemüveghez és egy 1s lipo akkumulátor az autóhoz, valamint egy mikro USB kábel mindkét akkumulátor töltéséhez (az autón és a szemüvegen portok vannak a töltéshez - vegye le a karosszériát az autóról, hogy hozzáférjen a töltőporthoz). Az autó és a szemüveg egyaránt cserélhető lipo akkumulátorok, ha szeretné vásárolni pótalkatrészek. Ami a hatótávolságot illeti, eddig nem volt problémám ezzel az autóval a ház körül, de nem tudtam pontosan kommentálni a képességeit - mind a távolságot, mind a szívósságot - a szabadban. Minden körben egy nevetségesen szórakoztató belépő szintű FPV képes RC Car! Tartsd nyitva a szemed az értékesítéshez - felvettem az RTR Car w / szemüveg csomag $6,00 (AUD) helyett a jelenlegi $119.00 (AUD).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/11/2021

    Remek kis termék. Hamar kiszállításra került. A leírásának megfelelően működik. Ezért az árért nagyon jó vétel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/05/2021

    Gyors szállítás a CZ raktárból. ez készült egy nagyon jó anyag, ez teljesen ajánlott.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/05/2021

    It’s really fun to drive, faster than expected. I am happy with the price/quality of the product

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/04/2021

    Könnyen irányítható, hihetetlen jó játékszer. Az Eachine EV800D szemüvegemmel remekül használható. Nagyon tetszik. Ajánlott.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2021

    I got this product today it is fun to learn fpv with but I dint even get to rip a pack threw and this happens it's very fragile I wish the would of built it with better suspension

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2021

    Rendben, jó termék, jó kamera

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/10/2021

    Nagyon tetszett, csak hogy kipróbáljam

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft19 164
    • Ft4 293
    • Ft108 646
    • Ft29 077
    • Ft36 480
    • Ft9 920
    • Ft6 275
    • Ft28 416
    • Ft30 023
    • Ft39 325
    • Ft32 356
    • Ft5 086
    • Ft29 077
    • Ft4 954
    • Ft15 198
    • Ft20 155
    • Ft48 244
    • Ft21 477