Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (17)
  • Kép (3)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(17)
    • 5 Csillag(16)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/07/2021

    WWW... Az Eline & FMS Suzuki Jimny-nek a legreálisabb RC modellnek kell lennie 2021-ben, elfújta az igazi méretarányos megjelenés és az összes nagy részletességgel ez a modell kínál. Ez a modell tényleg elképesztő. A műanyag a test készült nagyon jó minőségű vastag tartós műanyag, ellentétben néhány más alsó végű márkák.. Tegyük félre a megjelenést csak egy pillanatra, és nézd meg csak a teljesítmény, ez sem csalódást, a modell tele van funkciók, 7 különböző fény üzemmódok, amelyek igazak a skála és a valós verzió, ez is két sebesség választható sebességváltó, egy nagyon lassú csúszó mód és egy kicsit gyorsabb utókövetési mód. Sima és reális felfüggesztéssel, valamint szép, jó minőségű gumi összetett gumiabroncsokkal rendelkezik, amelyek szintén teljesen Dunlop védjegyekkel rendelkeznek. lol tudok beszélni erről a modellről hosszú ideig, de nem fogok, Én csinál teljes mélységben felülvizsgálatok és tesztek ezt a fantasztikus modellt az én YouTube csatornán bár, ha keres marcfüggő.. Mindent egybevetve nagyon ajánlom ezt a modellt minden méretarányos rc ventillátorhoz..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/07/2021

    Teljesen zsíros, szuper léptékű, apró kis teherautó. Félelmetes. 2-sebességes, fényvezérlő, kormánykerék mozog, ajtónyitás, stb. Imádom. Az ajtókat és a motorháztetőt nagyon nehéz kinyitni. A legjobb, ha belülről, a hátsó ajtón keresztül nyitja ki a vezető-utasajtót. A videó áttekintés hamarosan megjelenik a videó részben!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/07/2021

    Gyönyörű autó!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/11/2021

    Great scale version of the real thing and I'm super stoked with my purchase! After owning two real Jimny's and moving countries where it no longer makes sense to have a 4x4, I opted for this little beast and I must say I'm very impressed with the product. The attention to detail is amazing, and the offroading ability of the vehicle with its low/high range feature brings back those real-life rock crawling experiences. The lights work great, and they are actually quite functional in low-light situations. The suspension works like a charm too, soft enough to make articulated flexes but yet firm enough to keep the vehicle stable. The carry case is a very nice twist to the packaging e.g. instead of just plain styrofoam in a box rather make it a carry case, very nice touch by FMS! A couple of downsides though... The color is not really appealing to me, but I specifically bought the FMS model because it is the product with the best features compared to its competition. However, the army green color was actually my first choice and would've looked way better in my opinion. For a Suzuki licensed product, it is quite sad that we don't have a choice of color and I would highly recommend FMS and Suzuki to expand the range with more colors or provide body kits for existing customers. Sadly, the vehicle was not 100% brand new when I received it as there was already some tire wear and little bits of wear and tear on the vehicle. There were also finger marks on the controller and even the battery was already connected to the vehicle, which as I understand is actually quite risky business when shipping electronics. Everything is working ok but I would advise the seller to be more careful with sending products that are not actually brand new. In this case, I decided not to bother with a swop-out due to the time of year, and that the product would need to travel almost halfway around the globe to get replaced e.g. probably a very lengthy RMA process.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/11/2021

    KÜLÖNÉSI termék. Komoly eladó, ajánlott. Szállítás meghatározott időn belül, nagyon jól csomagolva. Tökéletesen megérkezett. A termék a hirdetésben leírt, ez egy lépés a modell részletességének szintjén túl.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/10/2021

    A fények nem kapcsolnak be, és nem is mozognak magas és alacsony hatótávolságon át, tehetek valamit?

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2021

    fantasztikus rc a figyelmet a részletekre hihetetlen csomag érkezett szuper gyors időben és sértetlen

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2022

    Minden jó, remek részlet.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2021

    Супер!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2021

    Jó RC modell, de nagyon törékeny

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$65.99
    • US$108.99
    • US$137.99
    • US$17.59
    • US$88.99
    • US$92.99
    • US$9.79
    • US$58.99
    • US$62.99
    • US$140.99