Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (85)
  • Kép (17)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(85)
    • 5 Csillag(71)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(6)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/11/2020

    long delivery time. print quality = price of product. honestly I didn’t expect much from this but have been very impressed, I’ve learnt so much and am looking for my next 3D printer!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 25/07/2021

    Szép nyomtató. A nyomtatási minőség jó néhány készítőnél, de nem a kis részleteknél és a széleknél. Itt vannak példák a dobozból való ujjlenyomatokra. A nyomtatási sebesség lassú.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/06/2021

    Great little 3D printer for little price. Virtually no setup, up and running after 5 minutes. The included 250g filament is plenty for many many prints.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2021

    Egy aranyos kis nyomtató. Tökéletes ajándék a gyerekeknek, vagy ha nincs nagy igényed a nyomtatásra. Meglepően sok szál van benne. Kicsit nehéz kitalálni, de jó munkát végez.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2021

    Nagyon jó minőségű, a szállítás szuper gyors volt! Nagy költségelőny bárki számára, aki elkezdi.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 16/11/2020

    Kérem, valaki hívjon fel. Küldtem egy jegyet a helyére, és még mindig nem tudok semmit

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/11/2020

    Muita boa impressora. Recomendo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/12/2020

    Férj nagyon elégedett az ő karácsonyi ajándék, és tökéletesen működik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/11/2018

    A impressora é boa, óbvio que pelo valor não se pode esperar uma qualidade incrível, mas cumpre o que promete. Fui taxado em R$: 114,00 no Brasil Recomendo pra quem quer começar com o 3D sem gastar muito :)

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 25/05/2020

    very surprised how good this is. straight from the box. had to but new uk plug as the other was eu and wouldn’t work in an adapter. the line in my print was only there cause I adjusted the bed a little. otherwise near perfect.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft117 447
    • Ft184 286
    • Ft295 685
    • Ft44 241
    • Ft69 704
    • Ft114 579
    • Ft53 790
    • Ft189 697
    • Ft220 204
    • Ft139 328
    • Ft95 214
    • Ft120 629
    • Ft175 053
    • Ft34 693
    • Ft43 111
    • Ft98 350
    • Ft67 476
    • Ft111 081