Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (148)
  • Kép (39)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(148)
    • 5 Csillag(132)
    • 4 Csillag(10)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 30/06/2020

    Ruined my magnetic level Matt by burning holes where the printer head meets the matt My fault I just jumped in assuming I know how it worked watch the video if you buy it gets easier after a few goes I have printed a few drone parts and models I downloaded for free there in my review pics I used fast print settings The bad you don’t get a spool you’ll need one or something to hold the provided sample stuff The Cura software is a waste of time I could not install my printer via the USB cable the printer isn’t listed at all The good Easyware software does work and is fantastic once you find the hidden buttons where you can scale rotate etc your stl files There is print speed settings but I never tried them as it is a bit slow printing that might speed it up I’m not sure others say it’s a toy Best toy I ever had 🙂

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 11/01/2021

    A qualidade da impressora não é a melhor, porém não é ruim, é um ótimo custo benefício, é fácil de utilizar com o programa que já vem com ela, para fatiar as imagens e imprimir, para outros programas necessita um pouco mais de experiência, mas nada impede que qualquer pessoa consiga usar ela, fiz algumas impressões, saíram com algumas falhas mas nada que um acabamento com uma lixa não ajude, eu tive que improvisar um suporte para o carretel de filamento que comprei, pois não confiei muito no suporte que veio junto com ela

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2020

    Nagyon szép kis kezdő nyomtató. Könnyen beállítható, csak percek a doboz kinyitása és az első nyomtatás megkezdése között. Jó minőségű ujjlenyomatok az árért.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/08/2020

    Jó nyomtató kezdőknek, szép teszi ésszerű benyomást, de nem nagy, hogy a munkát csinálni kalibráció, és mindig baj rögzítése az első réteg, de így a beállítások kap a tipp.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 30/09/2020

    Szállítás gyors, nyomtató, hogy az ár nagyon jó az első lépéseket a 3D világban. Javasolni fogom mindazoknak, akik tudást akarnak szerezni a mágiában. Lehet, hogy a jövőben veszek egy kicsit a professzionális eszköz, de most játsszunk ezzel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2020

    Ez a nyomtató nagyon jó az én kis északi darabomnak

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/01/2020

    Szép ár, szép termék, jó nyomtatási minőség, hiányzik a fűtött ágy, de második nyomtatóként vettem, kis dolgokhoz. Nyomtattam vele egy kis orsót. Elégedett vagyok vele.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/04/2020

    Piccola, molto silenziosa, di aspetto potrei anche dire "simpatica", per utilizzatore, a cui sta bene il "limite" di 10 cm per lato a mio parere va benissimo. Io l'ho scelta per le piccole parti di ricambio per droni, camera 360, ecc, a me sta bene. L'assenza di un display fa in modo che tutto il lavoro si debba fare sul computer, ma una volta creato il file g.code lo si butta sulla SD, la si inserisce nella stampante e si preme PLAY. Fatto.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/09/2020

    Good shipping arrived with no physical damage. took 6 weeks to arrive. Included: SD Card, with software and documentation, luminescent PLA Everything is fine, but the sd card reader doesn't seem to work, but its ok, I can print with Cura or Prontface.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2019

    thank you nice tiny 3d printer

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$299.99
    • US$199.00
    • US$319.99
    • US$299.00
    • US$659.00
    • US$300.00
    • US$429.99
    • US$299.00
    • US$299.00
    • US$259.00
    • US$1,149.99
    • US$989.00
    • US$369.99
    • US$599.99
    • US$449.00
    • US$299.00
    • US$328.90
    • US$9.99