Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (26)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(26)
    • 5 Csillag(23)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 06/01/2020

    A mágnesek tényleg erősek és gyönyörűek.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/06/2018

    A great magnet. Powerful enough. Отличный магнит. Достаточно мощный. Ein guter Magnet. Mächtig genug.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/08/2019

    Качество хорошее, но магнит не соответствует заявленным характеристикам.. 1 кг. максимум.. Но для такого размера, это нормально наверное. Я нашел ему применение. В общем, не жалею, что купил.. Рекомендую для мелочевки!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/09/2018

    Purchased to have an easy-to-use ststem for pick iron parts for painting, it's strong enough to keep it safe and weak enough to be easily detached, heavier load and stable position can be reached with two or mor magnets, metric thread permits to fit on long rods or holding frames, colour choose can be used to tell from different use or owner, suggested purchase.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/06/2018

    Great little item, extremely useful on a piece of line or string for fishing for ferrous items that may have been dropped in difficult places to reach.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2020

    Szeretem őket, erős, kicsi, gyönyörű festmények, csak abba kell hagynom a vásárlásukat, különben képes leszek egy gyűjteményt indítani!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/12/2019

    Dear friend, I received my item and I want to thank you for everything and I recommend it to other customers, respect

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2019

    tres bon produit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2019

    Cumple su función. El imán es potente lo que no sé si durará mucho es la parte del metal que va pintada porque la rosca es bastante floja.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/07/2019

    Bestelling goed aangekomen , ik ben tevreden prachtig magneetje , tevreden . Vriendelijke groeten Willy

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft22 012
    • Ft34 592
    • Ft17 609
    • Ft5 082
    • Ft3 771
    • Ft15 722
    • Ft9 432
    • Ft25 424
    • Ft46 861
    • Ft15 722
    • Ft25 157
    • Ft46 861
    • Ft48 461
    • Ft5 343
    • Ft13 435
    • Ft18 867
    • Ft17 870
    • Ft1 532