Vásárlói vélemények

4.83 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (103)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(103)
    • 5 Csillag(94)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(3)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 06/02/2020

    Van valami zöldpaprika magunk! Még korán van, ezért szeretném elültetni, miután melegebb lett.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/06/2018

    El paquete llego en tiempo y forma y en excelente estado el tamaño de las semillas es interesante y el color es agradable a la vista espero pronto pueda crecer ya que es un chile algo exótico acá en México.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/08/2017

    I bought them out of season and I can not see for now the results of this rare and very cheap cheap price

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/11/2018

    thank you very much I will grow it

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/05/2017

    Fast delivery, healthy seeds! Thank you!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/11/2020

    A csomag megérkezett, kiszállt, ahogy látszik. Ha működik, több magot fogok rendelni. A kertemben különböző növények vannak.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/06/2021

    Minden rendben, köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/05/2017

    I did not expect them to grow. But for the price I thought I would try it. I planted 12 and I have 11 seedlings ready to transplant into the garden. That was 2 weeks ago and already 4 inches tall. I really don't know what to do with them all..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/07/2019

    I have grown the plant and the germination is nice. Right now the plants are growing up and I am waiting the fruits to come. The seeds seems to be the original seeds of ghost pepper. If you want to check just pop one seed in your mouth...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/11/2019

    for the price good! I sowed the seeds. I'll give additional feedback,when there is any result.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft19,380
    • Ft12,111
    • Ft6,660
    • Ft7,568
    • Ft32,100
    • Ft9,991
    • Ft19,683
    • Ft11,203
    • Ft20,155
    • Ft27,254
    • Ft4,843
    • Ft9,083
    • Ft8,780
    • Ft14,231
    • Ft9,083
    • Ft2,420
    • Ft23,014
    • Ft2,117