Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (584)
  • Kép (44)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(584)
    • 5 Csillag(524)
    • 4 Csillag(48)
    • 3 Csillag(10)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/01/2021

    Sérülés nélkül érkezett. A minőség jó, a fűtés jól működik. Az egyetlen dolog, amit nem vagyok nagy rajongója az erős kémiai/műanyag szag, de ennek gyorsan el kell múlnia, ha a mellény kopott vagy folyamatosan szellőzik. FONTOS méret INFO: ha EU-s méretű L rendelési méret 3XL. Méretek úgy tűnik, hogy kisebb 3 fokozattal.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/11/2020

    Thank you very much the vest has arrived. Nice, well-made vest, but unfortunately I can't use it because it doesn't work. I'm trying to use a 12000mAh power bank or network with USB. He doesn’t react to anything and doesn’t want to heat up. What can I do? Help me, please!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 24/01/2021

    πολύ καλό ! έχω πρόβλημα με τη μέση μου ,και την κρατάει ζεστή! Έχει μια βαριά μυρωδιά το ύφασμα ,αλλά ελπίζω με το πλύσιμο να φύγει !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/06/2021

    Kapott jó sorrendben..a dugó a zsebében nem illeszkedik Dél-Afrika Powerbanks...De még mindig GYIK SZOLGÁLLÓ ÉS FABULUSZ termék szállítás gyors volt is.. Marad rendelés tőled.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/06/2021

    I bought one for my wife and one for me. I wear medium shirts so I bought a XXL vest for me. It fits perfectly, so have in mind that you will need 2 sizes bigger than your actual size.I think that it is the best choice for motorcycle use, or if your job is to stay out for long time in the cold. We will need a power bank and the vest has 3 modes.Mine gets a little warmer than my wife's vest, but hey... I bought them on flash deal, so no complain. They are very cheap for what they give you. Recommended with no second thoughts by me!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/03/2021

    παρά πολύ καλό!!δεν πίστευα ότι θα τόσο πολύ καλό! ήρθε γρήγορα!! ευχαριστώ πολύ Είναι και πολύ ωραίο!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/02/2021

    çok şık gömlek kravat ikilisi ile uyumlu .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/01/2021

    have tested and working properly! the material that is made of is an excellent quality. really cosy and warm!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/12/2020

    it is heating quite well

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2020

    Good product. Try it!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft10 509
    • Ft2 204
    • Ft5 932
    • Ft12 507
    • Ft6 081
    • Ft7 496
    • Ft2 940
    • Ft27 469
    • Ft2 940
    • Ft2 940
    • Ft19 129
    • Ft4 043
    • Ft5 412
    • Ft16 922
    • Ft3 820
    • Ft3 501
    • Ft7 642
    • Ft8 916