Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (236)
  • Kép (19)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(236)
    • 5 Csillag(213)
    • 4 Csillag(18)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 20/08/2021

    jó minőségű, nagy feltételek mellett kapott, most víz nélkül tesztelt, tökéletesen működik a konfiguráció egyszerű. ajánlott eladó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/11/2021

    határidő-szüret 18 nap

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/09/2021

    egyszerű kialakítás. Nagyon könnyen beállítható idő, be / ki, frekvencia. 2 AA elemet használ, általában egy évig tart, tapasztalatom szerint.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/02/2021

    nagyon jól működik. nagyon jó tétel. Nagyon ajánlottam. Köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/03/2021

    Szuper jól érkezett

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2019

    - Minuterie automatique pour arrosage du jardin. - électronique minuterie d'eau de maison pour d'irrigation. - minuterie contrôleur système auto irrigateur.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2019

    To whom concern, Product I bought and paid the custom insurance (order number 73250744 ) I had to pay custom tax 32.22. Can you please pay the custom tax back to my bank credit card number . Thank you

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/10/2019

    Good product but I wish the batteries instead of 2AA had 9V for longer.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 09/10/2019

    All well packed looks not cheap Thanks

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/10/2019

    Works ok but had to make a new way for it to join to the tap it would just pop the clip off maybe I have to high water pressure see pics

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$14.62
    • US$24.24
    • US$15.02
    • US$27.99
    • US$69.99
    • US$22.99
    • US$49.65
    • US$36.95
    • US$13.79
    • US$11.54
    • US$23.09
    • US$11.54
    • US$46.99
    • US$20.78
    • US$19.99
    • US$18.49
    • US$20.78
    • US$8.39