Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (317)
  • Kép (48)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(317)
    • 5 Csillag(291)
    • 4 Csillag(20)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/09/2021

    A nyomkövető remekül működik. A SIM-kártya telepítése után azonnal elindítva. Az alkalmazás több funkcióval rendelkezik, de a fő funkciókat SMS-ben lehet vezérelni. Minimális áramforrás alvó üzemmódban, kb. 4 Ma, jó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2021

    I am very satisfied with the product I was surprised to find the booklets inside to help me setup the tracker and a barcode to get me to the app very nice as one usually struggle to find the right app

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 31/07/2021

    Most kaptam meg az árut, telepítem a szim-et, és kommentálja a következő termék minőségét használat után

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/06/2021

    منتوج أكتر من راءع سهل الإستخدام وتوصيل سريع للمغرب شكرا لكم حقا منتوج جميل جدا الأن سأقوم بتركيبه على درجاتي

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/08/2021

    Minden jó, túl nagy a termék Imádom a „Bangjó 😘"-t

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/09/2020

    Thank's fast shipping in 14 day's from china to algiers

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/09/2020

    verry good product i've tested so many , i highly recommend it. I'm using an other tracking server better than the stock server.

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 15/09/2021

    Nagyon jó a térképekhez

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/08/2021

    Jól működik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/07/2021

    remény fog működni Indonéziában

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 990
    • Ft1 600
    • Ft3 966
    • Ft5 285
    • Ft4 271
    • Ft5 187
    • Ft12 820
    • Ft10 927
    • Ft3 355
    • Ft3 523
    • Ft7 050
    • Ft57 929
    • Ft4 229
    • Ft6 695
    • Ft6 103
    • Ft8 460
    • Ft2 745
    • Ft7 630