Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (32)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(32)
    • 5 Csillag(31)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/02/2021

    it seems very good product. the delivery was fast. no damage in transit. I have only one negative comment to do.the reflective sign on the back is a cheap sticker. I will buy again.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2021

    Produit bien reçu et de bonne qualité

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/05/2021

    Nagyon kényelmes, kiváló a kerékpáromhoz

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/12/2020

    Took forever to arrive (though it was shipping from my own country.) my initial impressions are that it provides great support and comfort. way better than my previous seat and affordable.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/07/2021

    kiváló nyereg kerékpárhoz, dingi szabványos méretű univerzális. nagyon kényelmes ülés, még hosszú utazások és több órás kerékpározás. nem merült fel fájdalom. Tökéletes!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2021

    Jó minőségűnek tűnik. kiváló az árért. kissé szórakoztató, hogy az ülés különböző részeit valamilyen megmagyarázhatatlan okból a rész leírásával nyomtatják.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2020

    Nem akarták nekem adni a postahivatali széket, elkérték a szállítási számot, megszédítettek, nincs nyoma annak a számnak, végül megadták a nyomkövető számmal... Boldog szülinapot Navidad Amigos

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/07/2021

    A termék jött Törökországba nagyon gyorsan. Egyelőre jól néz ki. kényelmesebb, mint a régi ülés

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/02/2021

    my arse is longer bent from trendy sports like hard seats. Many thanks for this great product, wished it was readily available in trendy bike shops.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/09/2021

    Tökéletes, nagyon jó minőségű, köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 759
    • Ft8 181
    • Ft9 876
    • Ft9 819
    • Ft14 563
    • Ft4 987
    • Ft4 220
    • Ft10 976
    • Ft6 651
    • Ft10 247
    • Ft4 116
    • Ft4 116
    • Ft6 438
    • Ft9 876
    • Ft5 066
    • Ft21 594
    • Ft9 883
    • Ft12 804