Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (14)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(14)
    • 5 Csillag(12)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/01/2022

    Igazán lenyűgöző minőség. Olyan sima és gyors volt a szállítás. Lenyűgözött és elégedett vagyok ezzel a vásárlással. Nagyon ajánlott!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/01/2022

    Jól néz ki, jól érzi magát. Varázsegér gyorsan siklik. Egy kis folt hiányzik a festményről. Nehéz nem észrevenni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/07/2021

    Nagyon jó anyag, megfelel minden elvárásoknak 👏

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2022

    Szuper tiszta, szuper jó minőség és siklás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/07/2021

    Nagyon jó anyag, az egér simán csúszik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2022

    Szép minőségű termék. Nem erre a színre számítottam. A képen fehér a feketén, míg én feketét kaptam a szürkén.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/03/2021

    Very good quality, comes in a sleeve and well packaged. Pattern is very nice and the stitched edges are very well made.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2022

    Initial Impressions: Very surprised by the quality of this mousepad. Not only does it look fantastic, with no imperfections in the print, but the actual glide and stopping power is pretty great too. I bought this pad with the expectation it would be just for decoration, with my main mousepad put over. I main a Glorious Element Fire mousepad with a MOW, but this pad provides almost as much glide, with even more stopping power, which surprised me considering this is cheaper than the Glorious pad, and muuuuch bigger. As someone who plays a lot of Valorant and Apex Legends, this is everything I wanted, and more. I'll update this review in a month or so on durability and the like, but so far this pad is looking like an easy recommend! :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2022

    very good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/07/2021

    Ez nagyszerű! Elég vastag és a táska is jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$35.99
    • US$21.99
    • US$14.99
    • US$23.99
    • US$26.09
    • US$13.99
    • US$23.99
    • US$34.09
    • US$19.99
    • US$35.99
    • US$27.99
    • US$19.99
    • US$8.99
    • US$10.79
    • US$37.99
    • US$10.99
    • US$31.99
    • US$49.99