Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1958)
  • Kép (272)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1958)
    • 5 Csillag(1871)
    • 4 Csillag(82)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/06/2021

    Δεν το πιστεύω. Έφτασε 40 μέρες πριν την ημερομηνία που έλεγε το banggood. Είμαι πολύ χαρούμενος με την εξυπηρέτηση και την αμεσότητα. Το προϊόν ήρθε από Γερμανία. Είναι η 2η μπαταρία που χρειάζομαι για το FIMI Χ8 Ελπίζω και κάποια άλλα προϊόντα που έχω παραγγείλει να έρθουν τόσο γρήγορα. Do not believe. It arrived 40 days before the date that banggood said. I am very happy with the service and immediacy. The product came from Germany. It is the 2nd battery I need for the FIMI X8 I hope some other products I have ordered will come so soon.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2020

    Kétszer annyi idő telt el, mint mikor behozták, még nem tesztelték repülés közben, és ami különbözik attól, ami a drónnal jött, hogy nem kattan, amikor beilleszkedek, de úgy tűnik, hogy szilárd.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2021

    Ordinata il 17 gennaio arrivata oggi 29 gennaio, come consegna mi davano 30 gg, arrivata in anticipo, molto contento e soddisfatto, per quel che riguarda io mi sono trito bene e lo posso consigliare, zero dogana, consegnato con dhl

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/12/2020

    A rendelés 13/12-en volt, és 12/23/-ra érkezett. A csomagot kinyitották, de a dobozt lezárták, amely Kazahsztánból érkezik, 7 munkanapon történő szállítással.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 21/12/2020

    very good package it came in one piece. But in the usual black plastic bag, I don’t know if I was lucky and not harm happened to my package or this transport is safe.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/06/2021

    A Fimi X8 Se akkumulátora. A drónnak nincs szüksége kommentárra. Működik az akksi. Sejtek szerint és kiegyensúlyozott, látszólag normális viselkedés a termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/04/2021

    Tökéletes állapotban érkezett, 21 napig tartott a vásárlás időpontjától számított, amíg be nem érkezett Recife Pernambuco Brazília

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2021

    Köszönöm, hogy korábban és jó állapotban felkeresett. Gratulálok!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2021

    A termék nagyon gyorsan érkezett a megadott időkereten belül. Azt ajánlom mindenkinek, hogy az a góré bolt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/12/2020

    Czas dostawy 8 dni roboczych. Baterie oryginalnie zapakowane. Plomby na opakowaniu. Lekko rozładowane. Towar orginalny. Dostawa bez cła i podatku.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 312
    • Ft7 299
    • Ft3 831
    • Ft7 631
    • Ft3 831
    • Ft1 988
    • Ft9 756
    • Ft4 212
    • Ft3 831
    • Ft28 367
    • Ft6 513
    • Ft4 979
    • Ft5 971
    • Ft3 133
    • Ft19 933
    • Ft20 314
    • Ft19 913
    • Ft15 266