Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (9)
  • Kép (1)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(9)
    • 5 Csillag(9)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 28/02/2021

    first I received the incorrect version v1. After some time with emails I sent back the incorrect version and received the correct one (v2). be aware to reset the default settings as in my case the helicopter was not working with the default settings. I am using 2200 3s, I had to increase the throttle setting to 100% in order to get a decent head speed. maybe the motor will perform better with a 4s, I did not checked. review the mechanical part of the Heli, I had to disassemble the tail, was mounted reversed. the mail shaft collar was also inverter.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2021

    Rendelés érkezett gyorsan 1 héten CZ. jól csomagolt, a mechanika gyönyörű, a méretosztály 450 jobb, hogy jól érezze magát! a vágás vége gyors, a programozás sokkal aprólékosabb... Azonban örülök, hogy ez a modell, a gps nagy használat, és valószínűleg telepíteni fogok egy törzs díszíteni mindent! Röviden, egy saját helikopter! hogy pontosan milyen típusú lipo 3s vagy 4s akkor kell, hogy tegye.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2021

    Rendelés érkezett gyorsan 1 héten CZ. jól csomagolt, a mechanika gyönyörű, a 450-es méretosztály már jó móka! a vágás vége gyors, a programozás sokkal aprólékosabb... Azonban örülök, hogy van ez a modell, a gps nagyon hasznos, és valószínűleg telepítek egy törzset, hogy díszítse! Röviden, egy saját helikopter!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2021

    Got this a few weeks ago now after problem with TX16S setup now sorted (throttle value was to low in H1 sw reduced weight to 98% on TX16S all good) Flown for a few hours now very very happy with FW450 V2.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 21/07/2021

    A vártnál gyorsabban érkezett, kitűnő állapotban. Minden jól ment. Ez egy nagyszerű repülő helikopter szilárd felső alkatrészekkel. Könnyű programozni, és egy szép méretű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/11/2021

    jó munka gyors szállítás minden jó működik kiváló

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/11/2021

    Tökéletes minden a leírtaknak meg felel, ajánlom másoknak is.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/11/2021

    Minden rendben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/09/2020

    great heli make sure it’s built properly and set up radio👍

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$125.99
    • US$106.99
    • US$129.99
    • US$150.70
    • US$503.99
    • US$72.75
    • US$67.99
    • US$205.99
    • US$99.32