Vásárlói vélemények

5 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (10)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(10)
    • 5 Csillag(10)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/03/2021

    Genialer jet auch für Einsteiger mit der passenden Elektronik geeignet! Ich fliegen die F16 mit 2200mah 4s und habe eine Geschwindigkeit von 146,8kmh erreicht bis jetzt ! Bin auch noch am üben! Macht wirklich richtig Spaß das Teil! fliegt zwischen 3 und 7 Minuten je nach Flugstill

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2021

    super plane. looks Nice. cant wait for maiden flight.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/04/2021

    Goede Snelle Service,, en tja, je weet als je iets koopt van Fms dan weet je dat je een Goed produckt krijgt. Alleen jammer, dat er foto,s gebruikt worden van het toestel, met een Piloot in de Cockpit. Maar als je hem dan geleverd krijgt, is de cockpit leeg.....GEEN PILOOT AAN BOORD..ERG JAMMER,!!!!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2021

    Arrived after one week and in perfect condition, very well packaged. Added som paint to the missiles for more realistic look to an otherwise great looking modell. Got it for a special price via CZ and it´s was a great deal. Once again big bang for the buck!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2021

    Very nice beginner plane, fast and easy to fly. Full recomondation an Jet feeling pur. By 2 for the price. Easy going.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2021

    Gyors szállítás, csak 3 nap, és a madár jól csomagolt! A repülés jelenleg nem lehetséges. Később a Youtube teszten Rainer Hoelzelben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/05/2021

    Nice ,good looking plane

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/05/2021

    szép tétel, jó minőségű ajánlott

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/04/2021

    alles Gut!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/04/2021

    One week delivery. Good packing nothing was damaged. The plane is first class

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft14,783
    • Ft18,133
    • Ft47,609
    • Ft19,946
    • Ft59,546
    • Ft71,161
    • Ft65,206
    • Ft74,407
    • Ft59,546
    • Ft16,254
    • Ft32,573
    • Ft13,396
    • Ft18,159
    • Ft12,502
    • Ft7,143
    • Ft40,196
    • Ft27,553
    • Ft483,237